Dobrý den!
jsem něco mezi mužem a ženou. Tělo mám mužské, i když mám větší a citlivější poprsí, ale jinak se cítím být ženou.Mám ženukterou miluju, a 2 děti, které miluju. Často bývám doma sama, to jsem pak samasebou. Obléknu se do ženských šatů, nalíčím se a je mi moc dobře. Nevzrušuje mě to, ale cítím se tak mnohem líp, jako by bezpečně. Má žena nemá pro mé počínání pochopení, proto zatím neuvažuji o operačním řešení, ale chtěla jsem se zeptat, zda by bylo možné zbavit se chlupů a ráda bych zvětšila poprsí, jeho citlivost a tvar. Chci získat alespoň trošku ženské rysy, než se rozhodnu pro úplnou přeměnu.
Cítím se být ženou
(Diskuze k tématu Poruchy pohlavní identity)
orlicek36
návštěvník
Počet příspěvků: 4 návštěvník
28.12.2009 19:25
Probíhá odesílání formuláře
Milá Orliček,
mno, není-li vaše žena s vaší proměnou smířena, je pravděpodobné, že váš vztah to významně naruší. Některé změny (mizení ochlupení, mírná změna poprsí) se odehrají v důsledku hormonální léčby. Bylo by dobré, abyste třeba společně několikrát navštívili partnerského poradce, který by vás provázel tímto nelehkým obdobím pro celou rodinu. (Budete-li chtít, můžete mne kontaktovat)Nerozhodujete se pouze o změně tělesných proporcí, ale rozhodujete se o změně proporcí rodiny.
Přeji vše dobré.
28.12.2009 22:01
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž