Pervitin a problémy při odvykání

(Diskuze k tématu Poruchy vyvolané užíváním psychoaktivních látek)

Pervitin a problémy při odvykání

Já jsem brala 2 roky perník,naštěstí jsem z toho venku a mám krásnou téměř 2 letou dcerku a zaplať pánbůh za to.Měla jsem psychozi,deprese,sebevražedné sklony,které vyústily pokusem o sebevraždu.
Ale o mě ne!
Mám bratra,který též bral pervitin(momentálně je v komunitě,již 1-2 měsíce čistý) cca.půl roku(před tím 2 roky intenzivně kouřil trávu) a i po delší abstinenci se dostal min.týden do tranzu který vyvolalo kvílení prasat.Také má stavy kdy mlátí hlavou do zdi,až si ji rozrazí.Nikdo neví proč.dojezd?To už asi nepřipadá v úvahu.
Moje matka přišla s hypotézou,že je celý život náměsíčný a jestli náhodou drogy u něho nevyvolali nějakou formu dlouhodobé psychozi či psych.poruchu či schizofrenii.
Vím je to asi hodně šílená varianta,ale všichni se bojíme co sním je.
A tak bych uvítala jaký koliv názor,jakou koliv zkušenost s podobným či stejným stavem.
Děkuju moc,když někdo budete reagovat,jsme opravdu bezmocní.Já sama takové stavy při odvikání neměla a proto to nechápu.A to já narozdíl od bratra užívala perník nitrožilně.
Ještě jednou děkuju za reakci
(ptám se všech)

3.4.2010 18:57

Probíhá odesílání formuláře

RE: Pervitin a problémy při odvykání

Dobrý den.
Pravdou že drogy dokážou s námi všelicos,jelikož jsem dlouholetým uživatelem
pervitinu,tak mám přesto ještě spousty otázek,které se netýkají přímo mé osoby,nýbrž mého přítele se kterým žiji 6 let.
Já mám 26 a on 41 roků. Před 2mi lety jsme se na 4 měsíce odloučili. Vzalo ho to natolik,že se uzavřel sám do sebe a s nikým nekomunikoval do té doby,než jsem se k němu vrátila.
A začalo peklo! Nejdříve si opatřil "aluizolaci" proti jakémusi záření z kosmu. Za pár měsíců byl přesvědčený,že ho nesledují mimozemštané,ale náš soused,který už je také na jeho seznamu +++. Má dojem,že se náš soused baví tím,že nás točí na kameru při souloži a také ho sleduje WC mísou.
Zkrátka je toho moc podle mě to ypadá na PN nebo SF. Již dvakrát se mě pokusil zabít,ale k odborníkovi odmítá jít,jelikož se cítí zdráv. A já tímto prosím kohokoliv zkušeného o radu jak ho mám přesvědčit k tomu ,aby se nechal vyšetřit. předem dekuji

18.3.2011 05:36

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (1)
RE: Pervitin a problémy při odvykání

dobry den chtěla bych se poradit ohledně syna kouřil tráva a šnupal pervitin ,ted 14 dni abstinuje ,ale je mu pořád zle na lečení nechce .že prý to zvládne sám ,ale je mu 2až 3 dny dobře a po té opět zle má křeče a bolesti do krku nevím co snim jestly někdo víte prosím poradtě děkuji

1.5.2011 13:26

Kvalitní  (42)    Nekvalitní  (0)