Dobry den,
pise v nekterem s tichto temat pani doktorka, ze obvinit v schizofrenie nikdo nikoho nemuze.
Tehdy to omyl. Jsem takova obet'.
nebo vysvytlite mi takovou situaci.
V 15 let jsem mel malou trapnost s malou divkou ktere na mne porad navazovala. Nejsem na ni blazen a mel jsem byt s ni nervozny, protoze nemam rad kdyz ze mne placou. Ani na dovolenou nebyl mi klid protoze bolela mi hlava ze studiu a pri tom nejmensi pisteni navadela mi na tu slecnu. Nejvic nesnasil jsem v tu dobu hudebny hitovku Timberlake.
Situace byla takova ze teta divka byla dcera zname osobnosti a to by oznacovalo ze i nejslabsi kamarad by vedel z koho ta blazni, a to opravdu pozdeji melo na mi vliv. Ale driv nebo pozdeji vsetko se zapomatuje.
Tedy pres par let stalo mi pozdeji v zime spatne, vzdycky mam v zime smutno.
Sel jsem pres Karlak. Jdu a vidim ze nejaka slecna na mi nejak divne diva.
Zatim dlouho jsem premyslel co to znamena. Myslel jsem pokud nekdo nepredal mi od ni pozdrav. Pri tom to nebela zadny halucinace, jsem videl jak ona jde s nekym jinym a porad na mne tak divne usmiva. Jedina co muze byt a pritom ucrite ze to byl nekdo jiny, a pritom proc tak na mi tvarit?
V tento moment jsem opravdu nevedel co delat a kdyz ona mi da pokoj.
Bylo tak ze proste porad stal vyvadet a s toho mit strah a zase a zase.
Doslo do toho ze jsem ocitnoul se v Bohnicich. A do tedka se licim od schizofrenii. Porad zeptam proc mam takovou diagnozu. Opravdu jsem i mam?
jak myslete vy?
Špatně určená diagnóza schizofrenie
(Diskuze k tématu Schizofrenie)
Jan Kucar
návštěvník
Počet příspěvků: 4 návštěvník
1.1.2012 19:50
Probíhá odesílání formuláře
Jan Kucar
návštěvník
Počet příspěvků: 4
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Mam diagnez schizofrenie.
Mel jsem nekolik let zpatky smulu ze porad se zabival jednou otazkou.
Natolik ona mi nedavala pokoj ze jsem se zdal v Bohnicich.
Hlavny dosah toho byl syndrom ze porad mel symptom deja vu.
Zblaznil jsem se s toho. Nekolik let jsem nad ni smal ale drzel sebe v klidu. Mam nekolik let pani doktorku ktera mi vypisuje leky, ale na jednou mi vsechno prestalo byt. A mam ted' hroznou depresi. Na otazky a prosby pomoc nebo poradit ma pani doktorka mi neodpovida nebo odpovida jenom ano. Ma otazka je v tom, ze na tolik jsem blazen? nebo to nikdy muze prestat? Bohudiky, zdravim pekne.
Za dvou smysl pardon prepil jsem leky. =)
1.1.2012 19:52
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž