Dobrý den. Již několikrát jsem se pokusila přestat kouřit, bohužel neúspěšně. Když jsem ve stresu, nevydržím to a zase začínám kouřit. Mohla by mi hypnóza při odvykání kouření pomoci? Jak často je potřeba "sezení" absolvovat, jak probíhá a také jak se pohybuje finančně. Moc děkuji za odpověď. Jindra
hypnoza
visitor
Vážená Jindro,
odbourání návyku kouření, event. již vzniklé závislosti na nikotinu, lze opravdu pomocí hypnoterapie
poměrně s velkou úspěšností provést. Samozřejmě je důležitá aktivní spolupráce dotyčného.Já toto rrealizuji provedením 4 základních "sezení" které následují max. v týdenním intervalu a 2 následné - posilující. Dále po klientovi požaduji provádění t. zv. "autosugescí", k posílení a urychlení efektu terapie. Co se týče ceny za jedno terapeutické sezení v délce 1,5 hod. je 1 200,- Kč. Samozřejmě je zde možnost slev (u zdrav. postižených, připravujících se na povolání, sociálně potřebných a pod.)
S pozdravem Mgr. Bohdal
Zákrok
Hypnoterapie je metoda, jež využívá stavu transu k léčení potíží, které nejsou v bdělém stavu řešitelné. Tato terapie umožňuje potlačit vědomí a vsugerovat pacientovi, že tělesné i psychické obtíže vymizely. Následně pak může lékař z podvědomí pacienta zjistit příčiny obtíží. Touto terapií se nejčastěji léčí různé druhy psychických poruch – fobie, stres, deprese, ale také bolesti bez zjevné... více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným