Opakující se myšlenky

(Diskuze k tématu Obavy ze zvládání nových situací)

Opakující se myšlenky

asi před pěti lety jsem měl vysoké horečky, a v noci (asi ve snu ) se mi zdálo něco velmi divného že ně co nastane nedokážu popsat co to je, ale v tom snu to nezvládám. při nějakých situacích se mi na to vybyvila nějaká myšlenka ,ale pak asi 5 let nic. asi před dvěma měsíci jsem byl nemocen opět vysoké horečky antibiotika a zase ten sen. vícekrát se mi ten sen nezdál ale vybavuji si to stále častěj. vypadá to asi takhle: jak je něčeh moc třeba přepisování sešitu (asi 6 str.) naskočí ta myšlenka
myšlěnka na to ,že zemře příbuzný
kolikrát než jdu spát a jen tak ležím v postely myslím na to ač nechci asi 20 minut je to hrozné já doufám, že to přejde samo jako před několika lety. jaký na to máte názor vy ??? prosím poradte jestly budete potřebovat nějaké bliší info tak napíšu . předem děkuji moc za pomoc.

15.4.2009 21:48

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Opakující se myšlenky / 15.4.2009 21:48

Milý neznámý,
to, co popisujete má rysy obsedantně kompulzivních pocitů a myšlenek. Kdyby se stav nezlepšoval, doporučuji léčebné meditace, které vedou k nalezení ohniska problému.

19.4.2009 20:29

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

takže myslíte , že by to mělo přejít sdamo?? nebo nemůžete mi poradit , jak na to zkusit nemyslet a vymazat to z hlavy??

20.4.2009 18:17

Odpověd na Opakující se myšlenky / 15.4.2009 21:48

Vy jste v mé odpovědi nenalezl radu?

26.4.2009 09:37