Nová láska nebo bývalý partner?

(Diskuze k tématu Partnerské problémy, rozvody)

Nová láska nebo bývalý partner?

Dobry den, je mi 27 a poznal jsem skvelou ženu 25. To by bylo v pohodě, jenže ona už 7 let je ve vztahu a ke všemu má dítě 8 let (ne se současným partnerem). Rozešla se s ním a začli sme bydlet spolu, kluk byl v pohodě, konečně poznal co to je mít „tátu”. No a pak z ničeho nic se k němu vrátila. Vím, že se rodina a nejbližší kamarádka postavili na stranu jejího „bývalého”. Neunesla jejich tlak, že u mě nemá jistotu, že si to nerozmyslim a za nějakou dobu je můžu vyhodit. Teď je to týden co je pryč a začíná si uvědomovat, že nejspíš udělala chybu. Pořád se hádají, protože ona k němu necítí to co dřív. Když jsme spolu je šťastná, tam se jen trápí. Nevím co mám dělat. Jestli se snažit jí přesvědčit, že to s ní myslím fakt vážně, nebo jí nechat čas, aby si vše srovnala. Jsme z toho všeho úplně mimo, všechny tohle ničí.
Děkuji za odpověď

17.8.2011 18:59

Probíhá odesílání formuláře

RE: Nová láska nebo bývalý partner?

Zdravím. Udělejte oboje: dejte jí jasně a znovu najevo, že o ni stojíte a že vám může věřit. Současně ji dejte prostor, aby měla svobodu udělat jakékoliv rozhodnutí, které potřebuje udělat. Z mé zkušenosti je dobré v podobných situacích, kdy se rozhodujeme o dalším směřování v životě, navštívit terapeuta a společně vše probrat, může to mnohé ulehčit. Držímm palce.

18.8.2011 08:38

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)

To mi připadá jako rozumné. Jen bych se rád ještě zeptal, kde takového terapeuta najdu. Zabývá se tím někdo konkrétně nebo musím najít někde nějakého psichologa? Každopádně Děkuji za odpověď

18.8.2011 09:22

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Zdravím. Kdekoliv. Pokud budu hrabat na svůj píseček, tak třeba tady (www.michalpetr.com). Nebo si někoho můžete vygooglit. Specializuji se na párovou problematiku, ale nejsem sám:-) Držím palce a případně se ozvěte...

18.8.2011 09:25

tak jsem ji nakonec přesvědčil ale po mesici a pul se z ničeho nic odstěhovala k bývalému ted je to tyden a znovu me pise jak me miluje a ze nechape o co jde. Navic tohle uz jednou udelala hned ze začátku naseho vztahu. Nastehovala se a po tydnu se vrátila pak mi zacla psat jak ji to mrzi ze ho nemiluje a ze by se chtela vratit ke me. Tak sem se nechal ukecat a ted to samy. Neuplynul tyden a pomalu by se chtela zase vratit ke me. Nevím co dělat. Myslím si že je problém někde jinde než že někoho miluje nebo nemiluje. Nejvíc se bojím o kluka nedává na sobě nic znát ale určitě mu to jedno není když takhle lítaj tam a zpět. Fakt už jsem zoufalej. Miluju je moc ale nemůže se po čtvrt roce stěhovat tam a zpět.

7.10.2011 08:56