Dobrý den, po ročním vztahu jsem zjistila, že mi přítel prakticky celou dobu lže. Při seznámení mi řekl, že je vdovec, bez dětí. Po půl roce, kdy se pořád bránil mě seznámit se svými rodiči mě napadlo, jestli v tom není strach, že v jeho životě je něco jinak a při seznámení s rodiči by to mohlo vyjít na povrch... No a nedávno jsem zjistila, že jsem vlastně měla správny pocit. Je totiž stále ženatý, jestli má děti, to nevím, ale protože u mě prakticky bydlí, tak jsem si říkala, že to manželství stejně asi nefunguje. Ale nedá mi to a přemýšlím o tom. Napadá mě, jestli mi nelhal i v jiných věcech, např. o své práci a vůbec minulém životě před naším seznámením. A teď nevím, jestli to mám nebo nemám řešit. Nechat to být a chovat se že nic nevím, nebo na něj uhodit?
Děkuji za jakýkoliv názor a radu, byť vím, že rozhodnout se musím sama...
Přítel lže...
(Diskuze k tématu Partnerské problémy, rozvody)
Sama65
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
31.8.2011 12:24
Probíhá odesílání formuláře
Vážená, opravdu rozhodnutí je jen na Vás. Proto budu stručný co se týče mého názoru na věc, jak jí popisujete: žádný vztah, hlavně týkající se partnerského dlouhodobého soužití, by neměl být založen (a následně provázen) na lži, nedůvěře a podezírání. Dříve či později dochází ke krizi, jejíž důsledky bývají závažnější, než když se vše "utne včas".
S pozdravem Mgr. Bohdal
31.8.2011 12:41
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Sama65
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Děkuji za Váš názor. Rozum mi radí totéž, city to komplikují...
31.8.2011 12:47
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž