Úzkost, migrény, únava

(Diskuze k tématu Psychosomatické potíže)

Úzkost, migrény, únava

Dobrý večer,prosím Vás o radu co mám dělat stále mám pocit uzkosti,časté migrény,stále unaven a nezvládám v práci tempo,neustále mam svědení celého těla a mrtvění ruky levé prosím o radu u Nás v Uherském Hradišti doktoři neví si z ničím rady děkuji Veselý

14.11.2011 22:10

Probíhá odesílání formuláře

RE: Úzkost, migrény, únava

Dobrý den pane Veselý,
Pokud si s Vašemi obtížemi neví rady lékaři, je to známka toho, že je potřeba hledat jejich psychickou příčinu. Tou může být např. přetížení v práci. Ale příčina může být i jiná. Doporučuji Vám proto vyhledat psychoterapeuta, který by Vám pomohl ji najít.
Chtěla bych Vás v návštěvě psychoterapeuta podpořit, protože ze zkušenosti vím, že psychosomatické obtíže (tj.obtíže, které jsou tělesné i psychické) jsou často řešitelné. Pokud na jejich řešení budete spolupracovat zároveň s lékařem a terapeutem, možnost jejich odstranění nebo alespoň zmírnění se tím podstatně zvýší.
Přeji hodně sil.

17.11.2011 11:20

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, v časopise Sféra jsem našla zajímavý článek, jak vyzraát na migrénu pomocí léčivých bylinek. http://cs.publero.com/titul/sfera/6-2011

5.1.2012 08:27

Dobrý den . Pomohli mi na jednem webu . Nechci dělat reklamu , napište mi na mail - anickadol1@seznam.cz

25.2.2012 18:55