Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat,trpím psychickými problémy(bušení srdce,bolest hlavy-v týlu a na spánkách,jsem roztěkaná,nesoustředěná,začnou se mi třást ruce a je mi zima,třes těla,skoprní mi tváře a je mi jako když mám omdlít,spíše až závrať)často to mám když jsem v obchodu,nebo když se rozčílím,nebo když se bojím(jedno jestli o někoho,či jen strach),někdy to je i bez příčiny,jsem velmi náladová a přecitlivělá.Beru homeopatika už 2 měsíc 9 CH(myslím)a zatim žádná změna,co myslíte že by mi pomohlo více??Fakt mě to omezuje nemůžu si ani nakoupit bojím se toho pocitu(ve 13letech jsem omdlela v krámě a byla jsem 3dny v nemocnici,jen dehydrytace)musím jít s do krámu s někým..dost mě to omezuje,hledám si práci a ze samého strachu se bojím že omdlím,nebo se nějak strapním..moje trochu útěcha je můj pes,ten mi trochu v tom pocitu pomáhá,ale chtěla bych se zbavit úplně a žít normálně,chci mýt děti,ale často si říkám zda budu mýt tyto pocity které mám tak 2-4 do týdne tak nevím jak to bude pokračovat.prosím poraďte co dál,předem děkuji za odpověď
Třes a omdlívání v obchodě
(Diskuze k tématu Psychosomatické potíže)
Noemi
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
16.3.2010 00:15
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den Noemi, v homeopatikách se nevyznám, ale věřím, že mnohem efektivnější by pro Vás byla psychoterapie. Příčinou Vašich starostí zřejmě budou některé minulé negativní zkušenosti, ale s tím se vždy dá něco dělat. Už to, že jste napsala do této diskuse, je první krok k řešení Vašich obtíží. Vyberte si psychologa v blízkosti Vašeho bydlení a zkuste psychoterapii. Přeji Vám brzkou změnu k lepšímu.
16.3.2010 09:56
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž