Přetrvávající problémy s otcem

(Diskuze k tématu Rodinné konflikty a krize)

Přetrvávající problémy s otcem

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu jak dostat otce na psychiatrii či ho aspoň nějakým způsobem donutit (jestli to de ) se jít léčit. Otec má 59 let, je v invalidním důchodu a dělá ,,peklo" již mnoho let. Při jakém koliv dotazu neumí absolutně normálně odpovědět jen řve a sprostě nadává neumí nic v klidu vyvsětlit, ale před okolím se chová jako beránek a je považován za největšího slušňáčka. Stalo se také, že matku již několikrát fyziky napadl a psychicky nepočítaně. Minulý týden už to došlo tak daleko, že jsem zavolal na policii. Opět nastala ta samá situace, kdy řešili s mamkou nějakou hloupost a on opět začal vyjíždět a když mu mamča něco odvětila začal na ni útočit, v tom sem na něj zaútočil já a spacifikoval jej.Policie přijela a všechno sepsala ale to je tak vše. Prosím o aspoň nějakou radu co dál. Omlouvám se také za formát a styl jakým tuhle věc píšu, ale opravdu už nevím na koho se obrátit. Děkuji předem za odpověd Petr Skácel

3.10.2009 11:17

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Přetrvávající problémy s otcem / 3.10.2009 11:17

Pozeptejte se spíše na možnosti policie. Je třeba sbírat důkazy... možná pod jejich tíhou otec přistoupí na nějaké opatření nebo třeba bude muset. Ale je to věc mezi vašimi rodiči... řešení je na mamce nikoliv na vás...

4.10.2009 20:18

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
RE: Přetrvávající problémy s otcem

Dobrý den,chci poprosit o radu,mému otci je 40 let a našel si přítelkyni které je 27,všechno se rázem změnilo a já mám ze života peklo at řeknu co chi neni to bráno v potaz ale když ona řekne cokoli hned jí musim poslechnout a všechno je podle ní,poslední dobou si myslím že mě ani otec nechce,nevim co mám dělat prosím poradte,předem moc děkuji Michal Kovalčík

9.7.2010 18:04

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)