S nikým si nerozumím

(Diskuze k tématu Špatné zvládání stresu, deprese)

S nikým si nerozumím

jiz tri mesice se lecim beru cipralex 1 x denne ale tento tyden mam dvojitou davku a jeste na spani diazepan , porad placu jsem maminka od dvou deti 5 let a 1,5roku, penez malo, sex nam moc nejde snikym si nerozumim vsechny od sebe odrazuji i kdyz se snazim kazdemu pomoct nekdy jsem zla nekdy moc hodna i ted tu sedim a ani nevidim pres plac na klavesnici nevim jak dal , myslim si ze jsem blazem nechci tu byt i kdyz mam krasne deti i celkem spokojene manzelstvi, chci zmizet nekam se ztrati , s tchyni nevychazim , na manzela jsem zla na deti jsem ustekana j auz takhle dal nechci fungovat ..........

18.12.2009 12:58

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na S nikým si nerozumím / 18.12.2009 12:58

Ahoj yzabell,
doufám, že už se cítíš líp. Tyhle stavy, co tady popisuješ, já moc dobře znám. Je to tím, že jsi asi nevyrovnaná a člověk potom o všem moc přemýšlí a všechno moc hrotí a pak nemá chuť už vůbec na nic. Já jsem na tom psychicky špatně kvůli blbé zkušenosti s prací - totálně mě tam zlikvidovali - a já teď mám strach si hledat novou práci. Bojím se, že to zase dopadne zle. Takže pláč nad klávesnicí a nevědět kudy kam, přestože se člověku zas toho tolik neděje (jak pak má zvládnout nějaký fakt průšvih), to znám taky moc dobře.
Přeji ti moc moc sil a štěstí a kdyby sis někdy potřebovala pokecat, napiš mi na danyda@post.cz

11.1.2010 16:03

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: S nikým si nerozumím

Moje maminka se cítila podobně,vše zvládla díky mně říká:že jsem jedinné co jí v životě zbylo po ztrátě zaměstnání manžela rodičú rodiny. Držte se ono se to zpravý a kdyby jste měla zájem znám fakt opravduu správných tipú jak se dostat na tu rovnováhu.Zatím přeji hodně štěstí.

13.3.2012 18:28

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)