ahoj posledních 14dní trpím na deprese,je to pro mně uplně něco nového,ještě jsem je nikdy něměla a vždy jsem si říkala,jak lidé můžou na ně trpět!Vždy jsem si myslela,že jsem silný člověk a to mně potkat nemůže!Začalo to tak,že se mi jednou po alkoholové excesi udělalo špatně,ale až ten druhý den,zvracela jsem motala se mi hlava zrychlil se mi tep a dech a já měla strach,že umřu!!a příjde mi jak kdyby ten pocit a ta deprese už ve mně zůstala,léčím se i hemeopatiky a příjde mi že se mi kříží deprese normální ze strachu a i z těch hemeopatik...Ted už,ale nevím jak dál poslali mně k psychyatrovi,ale ten mně objednal až na 1.6.což je celkem dlouhá doba!ted už mám takové deprese,že mi den příjde strašně dlouhý a nebaví mně to,myslela jsem už i na nejhorší,že to ukončím sama..nevím jak z toho ven!!Nikam se mi nechce chodit a zravna já jsem byla takový typ člověka co společnost miluje!ani nejím příjde mi že když se najím je mi ještě větší zle!
Deprese po alkoholovém excesu
(Diskuze k tématu Špatné zvládání stresu, deprese)
Weronika23
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
18.5.2011 09:19
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím, nebudu se příliš rozepisovat, soustředím se především na řešení Vašeho současného stavu. Podle toho co píšete bych doporučil nejen léčbu u psychiatra, ale i dlouhodobější psychoterapii. Proto doporučuji - najděte si v okolí svého bydliště psychologa či psychoterapeuta, který by se Vám dlouhodoběji věnoval. Jak sama píšete, Váš problém má velmi prograsivní vývoj, tak toto neodkládejte. S pozdravem Mgr. Bohdal
18.5.2011 09:35
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž