Vzala jsem na přítele nůž

(Diskuze k tématu Špatné zvládání stresu, deprese)

Vzala jsem na přítele nůž

dlouhodobě se lečim na deprese, které sílili tak že jsem několikrát se pokusila o sebevraždu, ale bohužel se nepovedla, ted maali ja vzala na neho nuz vim ze bych mu nic neudelala ale to co se ted stam pár let invalidni důchod kvuli teto nemoci. mam strach jit mezi lidi jsem uzavřena a naladova nenavidim se sama sebe za svoje jednani co me jeste drzelo nad vodou byl vztach s pritelem kteryn byl 8 let ale v posledni dobe jsem se chovala hrozne protivna zla, nakonec jsme se moc pohadli nakonec jsem vzala na neho nuz vim ze bych mu nic neudelala chtela jsem ho jen postrasit ja jsem zazila prepadeni a zayila jsem mit nuz na krku kdy vam jde o zivot tenkrat jsem se branila a ted si ho chci vzit sama poradite mi nechci o pritele prijit nevim proc asi se bojim byt uplne sama a zaroven ho mam rada ale neumim to dat na jevo renata

16.11.2009 16:56

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Vzala jsem na přítele nůž / 16.11.2009 16:56

Pokud se dlouhodobě léčíte na deprese tak rozhodně o svém stavu a svých obavách podrobně informujte svého psychiatra, který může upravit vaši medikaci. Na váš dotaz vám nemohu poskytnout nějakou jednoduchou radu. Jde spíše o dlouhodobější proces. Doporučila bych vám vyhledat psychologa, se kterým byste započala psychoterapii. To by vám mohlo pomoci se zorientovat sama v sobě a svých hodnotách a naučila byste se zvládat stresové situace přiměřenou formou.
PhDr. Radka Kunová

17.11.2009 12:21

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Vzala jsem na přítele nůž / 16.11.2009 16:56

Milá Renato,
chtělo by to na sobě aktivně pracovat - nejlépe s psychoterapeutem, ale i sama. Inspirace v knihách např.: Miluj svůj život; Osobní síla

17.11.2009 20:57

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)