Dobrý den chtěla bych se vás zeptat,můj bývalý přítel se kterým se občas scházím a telefonuji mi zděluje své problémy ohledně financí. ale včera večer mi volala že už to nezvládá a tak si chce vzít život. přemluvila jsem ho at to nedělá ale mám obavy že to bude už skoušet pořád. prosím poradte mi jak mu mohu pomoci, začínám zněj být taky na dně. tak zničeného člověka jsem dlouho neviděla. Děkuji za odpověď Martina
Přítel se chce zabít
(Diskuze k tématu Špatné zvládání stresu, deprese)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Je třeba, aby se se svou situací smířil... a postupně řešil krok po kroku... konzultace s fin.poradci, kteří se specializují na řešení dluhů... můžete s ním plán vytvořit, může vám hlásit své dílčí kroky...Vy jeho problémy pozorujte a neberte na sebe - tím ničemu a nikomu nepomůžete.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, naprosto chápu asi situaci vašeho bývalého přítele. Možná sem natom podobně? Ale rada: že by mněl řešit situaci krok po kroku-pokud to nejde, je nemožná! Ale málo kdo to pochopí? Já sem sám skusil vše, ale když vaše situace nedovolí NIC? Tak opravdu nezbývá nežli to ukončit. A řeči, rady ot ostatních není na místě! Každý bude radit! Ale nikdo nechápe že u konkrétního člověka to nejde. Hezky den a zbohem.