Dobrý den,dřív jsem byla šťastná a užívala života.Ted?Je mi 28 a neřekla bych že žiji těžký život,ale jeden den jsem šťastná mám pocit,že dokážu všechno hlavně sednout za volant a nebát se,baví mě žít.Druhý den do auta nesednu bojím se,mám pocit,že nic nedokážu pořád nad něčím přemýšlím jsem roztřesená klepou se mi ruce i s mluvením mám někdy problém občas nedokážu říct to co mám na mysli a zakoktám se.Říkám si sama pro sebe vzchop se a bud taková jako včera,ale nedaří se.Proč jsem jeden den štastná a druhý den je ze mě uzlíček nervů.Pomohli by mi nějaké léky?Nebo se s tím musím smířit.Děkuji
Výkyvy nálady a sebevědomí
(Diskuze k tématu Špatné zvládání stresu, deprese)
sasanka
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
20.10.2011 08:24
Probíhá odesílání formuláře
Vážená, k problému, který ve svém dotazu popisujete si dovolím uvést asi toto:
- jednak by zjištění příčiny vyžadovalo podrobnější "vyšetření" - rozhovor, důvodů může být celá řada,
- léky by sice "pomohli" utlumit projevy, které popisujete, ale s největší pravděpodobností by neodstranili příčinu,
- právě odstranění příčiny bude s největší pravděpodobností můžné jen s pomocí odborníka - psychologa, psychoterapeuta. Proto bych doporučil jedno, vyhledejte ve svém bydlišti odbornou pomoc a řešte problémy co nejdříve, nenechtě je dále narůstat.Neváhejte, na další růst problému nečekejte.
S pozdravem Mgr. Bohdal
20.10.2011 09:02
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž