Strach z hledání zaměstnání

(Diskuze k tématu Špatné zvládání stresu, deprese)

Strach z hledání zaměstnání

Dobrý den,
můj problém je obrovský strach ze všeho nového. Mám jít na pohovor k zaměstnavateli a mám velký strach. Že tu práci nezvládnu, že tam musím jít a bavit se s ním. Umírám strachy, nespím, nejím a je mi bídně.
Dříve jsem už v jednom svém zaměstnání zkolabovala (psychicky jsem neunesla zodpovědnost a atmosféru na pracovišti) a nejspíš se bojím, že už se na nic nehodím a že to nezvládnu a znova skončím na marodce na Cipralexu.
K psycholožce už jsem se objednala, dříve jsem ji už navštěvovala, ale nemám pocit, že by mi to nějak pomáhalo odbourat ten příšerný strach a stres.
Už vidím, že ten pohovor pokazím, protože nebudu schopná myslet na nic jiného než na to, jak se celá třesu a mám strach.
Děkuji

11.1.2010 16:12

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Strach z hledání zaměstnání / 11.1.2010 16:12

Cítíte-li, že jste opravdu na hraně psychického zdraví a to z mého pohledu jste,.můžete pravidělně spolupracovat ambulantně. V tom případě můžete vyhledat psychoterapeuta (třeba i mne na www.rovena.info)

12.1.2010 13:00

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Strach z hledání zaměstnání / 11.1.2010 16:12

Vážená, problémy, které ve svém dotazu uvádíte vyžadují dlouhodobější a systematickou psychoterapii zaměřenou na posílení sebedůvěry,... následné nespavosti, nechutenství a pod. U problémů, které popisujete, hlavně získání sebedůvěry, řešení problémů se spánkem ale i u dalších mám dobré zkušenosti s využitím hypnoterapie. Zkuste se zaměřit i tímto směrem.

13.1.2010 13:39

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)