Dobrý den, mám paradentozu, lékař mi provedl kyretáž a nyní mi doporučuje augmentaci. Není to levná záležitost, můžete mi sdělit jaké je procento úspěšnosti, že se zákrok podaří. Vede se nějaká statistika úspěšnosti.
Úspěšnost augmentace čelisti
(Diskuze k tématu Augmentace čelistní kosti)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
úspěšnost augmentace je cca 75%, záleží kde a jak je rozsáhlá. Také záleží na tom, kolik do ní chcete investovat, existují i různé podpůrné prostředky jako např. látka Emdogain, která regeneruje a podpoří růst ztracené tkáně. Použití nadstandartních prostředků samozřejmě zvýší cenu. Čím více do ní investujete, tím se zvyšuje procento úspěšnosti až 99%.
Pokud byste chtěl alespoň přibližnou cenu a nástin možností augmentace, je potřeba nám k posouzení zaslat alespoň rtg snímek.
S pozdravem a přáním příjemného dne
DENT MEDICO s.r.o.
S pozdravem
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Prosim mužete mi poradit nevi mkam prisli mi komentare a tohel si pamatuju je povina operace sekaní dolní čelisty a a implantaty misto stloicek do spicky ja se ty operace bojim prosim pomozte :( :(
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?