Úspěšnost augmentace čelisti

(Diskuze k tématu Augmentace čelistní kosti)

Úspěšnost augmentace čelisti

Dobrý den, mám paradentozu, lékař mi provedl kyretáž a nyní mi doporučuje augmentaci. Není to levná záležitost, můžete mi sdělit jaké je procento úspěšnosti, že se zákrok podaří. Vede se nějaká statistika úspěšnosti.

25.3.2011 19:13

Probíhá odesílání formuláře

RE: Úspěšnost augmentace čelisti

Dobrý den,
úspěšnost augmentace je cca 75%, záleží kde a jak je rozsáhlá. Také záleží na tom, kolik do ní chcete investovat, existují i různé podpůrné prostředky jako např. látka Emdogain, která regeneruje a podpoří růst ztracené tkáně. Použití nadstandartních prostředků samozřejmě zvýší cenu. Čím více do ní investujete, tím se zvyšuje procento úspěšnosti až 99%.
Pokud byste chtěl alespoň přibližnou cenu a nástin možností augmentace, je potřeba nám k posouzení zaslat alespoň rtg snímek.
S pozdravem a přáním příjemného dne

DENT MEDICO s.r.o.
S pozdravem

6.4.2011 10:54

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
RE: Úspěšnost augmentace čelisti

Prosim mužete mi poradit nevi mkam prisli mi komentare a tohel si pamatuju je povina operace sekaní dolní čelisty a a implantaty misto stloicek do spicky ja se ty operace bojim prosim pomozte :( :(

11.5.2011 17:47

Kvalitní  (15)    Nekvalitní  (4)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?