Mám některé z předních zubů potažené bílým povlakem-měla jsem tam nažloutlé skrvny zřejmě z dětství.Je to asi deset let.Zatím to drží.Mám ovšem sklovinu u krčků zbarvenou do žlutého nádechu-nekouřila jsem nikdy.Kafe ale piji-presso..Chtěla bych zkusit nejdříve asi levnější formu bělení-domácí.Kolik je cena a zevrubně jak se to provádí?Má to nějaký efekt?
Bělení zubů-jaké?
(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Liberec
Počet příspěvků: 196
Asi se jedná o fazety. ty se bohužel nevybělí, stejně jako i korunky.Ale to není Váš případ. Žlutý nádech se nechá většinou odstranit "tlakovým mytím" = tzv. airpolishingem. Tím bych tedy rozhodně bych začal. A pokud bych nedosáhnul 100% očekávaného výsledku je zde jediné řešení a to fazety keramické. K cenám, samotný aipolishing 800,-Kč celá čelist a fazety 8000,Kč za jeden zub.
![]() | Basic member |
Brno
Počet příspěvků: 5
Domácí bělení stojí 734 Kč bez nosičů, jednu hodinu denně se aplikuje do nosičů gel po dobu asi 14 dní. Poté se zhodnotí výsledek. S nejlepším výsledkem se setkáváme, pokud nejprve bělíme ordinačně a potom teprve použijeme bělení domácí = kombinované bělení.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den paní Kovářová, chtěla bych se zeptat kolik by na vaší klinice stálo vybělení zubů laserem.Děkuji předem za odpověd.Spozdravem Bohuslavová
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?