Bělení zubů-jaké?

(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)

Bělení zubů-jaké?

Mám některé z předních zubů potažené bílým povlakem-měla jsem tam nažloutlé skrvny zřejmě z dětství.Je to asi deset let.Zatím to drží.Mám ovšem sklovinu u krčků zbarvenou do žlutého nádechu-nekouřila jsem nikdy.Kafe ale piji-presso..Chtěla bych zkusit nejdříve asi levnější formu bělení-domácí.Kolik je cena a zevrubně jak se to provádí?Má to nějaký efekt?

31.12.2007 16:50

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Bělení zubů-jaké? / 31.12.2007 16:50

Asi se jedná o fazety. ty se bohužel nevybělí, stejně jako i korunky.Ale to není Váš případ. Žlutý nádech se nechá většinou odstranit "tlakovým mytím" = tzv. airpolishingem. Tím bych tedy rozhodně bych začal. A pokud bych nedosáhnul 100% očekávaného výsledku je zde jediné řešení a to fazety keramické. K cenám, samotný aipolishing 800,-Kč celá čelist a fazety 8000,Kč za jeden zub.

4.1.2008 17:23

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Bělení zubů-jaké? / 31.12.2007 16:50

Domácí bělení stojí 734 Kč bez nosičů, jednu hodinu denně se aplikuje do nosičů gel po dobu asi 14 dní. Poté se zhodnotí výsledek. S nejlepším výsledkem se setkáváme, pokud nejprve bělíme ordinačně a potom teprve použijeme bělení domácí = kombinované bělení.

17.1.2008 16:50

Dobrý den paní Kovářová, chtěla bych se zeptat kolik by na vaší klinice stálo vybělení zubů laserem.Děkuji předem za odpověd.Spozdravem Bohuslavová

7.8.2009 10:12

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?