Dobrý den pane doktore, chtěla bych si nechat vylepšit barvu zubů a také odstranit na dvoo předních zubech esteticky nehezké čárky, které mi v dětství způsobily antibiotika. Je to možné toto u Vás provést? Jakým způsobem bychom řešili ty čárky na mé sklovině? Děkuji za odpověď S pozdravem Protivová Miroslava, Plzeň
Bělení zubů a úprava povrchu zubu
(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Liberec
Počet příspěvků: 196
Dobrý den, děkuji za dotaz. Co se týče skvrn po TTC, mám speciální gelový-pastový preparát, který dokáže i tyto skvrny jistě zlepšit. Otázka je, zda jsou defekty i plošné, tedy jestli tam chybí zub. V tom případě je poté nutno zuby i následně "bilými" plombami doplnit. V případě zájmu, prosím kontaktuje sestřičku na sestra@kittler.cz nebo na 606 656 193. Musím se na to před vlastním výkonem nejprve podívat a zhodnotit. Děkuji.
Basic member
Praha
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, není problém barvu zubů zesvětlit. Existuje několik způsobů bělení a záleží na Vás čemu dáte přednost. Zda zoubky vybělit doma (domácí bělení) pomocí zhotovených nosičů v ordinaci a následná aplikace bělícího gelu po několik dní.Nebo ordinační bělení,kdy docílíme vybělení o několik odstínů během jedné návštěvy (1-2hod dle druhu bělícího systému). A ohledně vašich dvou "esteticky nehezkých čárek",zde záleží o jak velké poškození se jedná,jak hluboko do skloviny Vašeho zubu zasahují,jaké jsou barvy,zda je poškozen povrch zubu...to je zapotřebí vidět.Někdy se dají takové povrchové defekty vyřešit bělením (Opalustre) s jemným povrchovým obroušením.Pokud je však defekt většího a hlubšího rozsahu a esteticky Vás ruší poté by bylo nutné provést větší zásah v podobě estet.výplní či dokonce faset,ale podotýkám,že záleží na rozsahu poškození.Samozřejmě toto vše je možné v naší ordinaci zhotovit. Tikovská Adéla/dentální hygienistka
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobrý den,chtěla bych vědět jaký máte názor na bělení studeným mokrým laserem (www.smille.cz).chtěla bych si to dát udělat,ale nevím jestli bych nevyhodila 7,500.jsem totiž silná kuřačka.i já ale toužím po krásných zubech.
moc děkuji za odpověd
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?