Dobrý den, ráda bych si nechala ve svých 40 letech vybělit zuby. Můžete mi poradit nejšetrnější způsob ale i nejrychlejší, popřípadě i jiné způsoby - např. na doma. Můžete mi říct prosím i přibližné ceny. Mám už ted dost citlivé zuby, a bojím se, aby se to nezhoršilo. Děkuji pěkně. Zdena.
Bělení zubů-rychlý a šetrný způsob
(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
Děkujeme za Váš dotaz. Za šetrnější bělení považuji bělení ordinační, konkrétně Britesmile. Cena tohoto bělení je 17.000Kč a na naši klinice máme s touto metodou vynikající výsledky. Aktivní (bělící)látkou je zde karbamid peroxid bud 15% nebo 25%, záleží na citlivosti zubů. Doba tohoto bělení je přibližně 90 minut.Pokud jsou Vaše zuby citlivé např. na vítr,kousnutí do jablka apod, doporučuji bělení zvážit. V případě Vašeho zájmu prosím kontaktujte naši recepci : 222 211 206,208 a objednejte se na konzultaci před bělením (600Kč).
Za kliniku GHC
Aneta Plocová, DiS
Dentální hygienistka
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 5
Dobrý den paní Zdeno,
já Vám také mohu doporučit ordinační bělení, kdy dle domluvy použijeme koncentraci karbamidu peroxidu dle vhodnosti pro Vaše zuby. Navíc citlivost zubů se jejich vybělením zvýší pouze na 1 max. 2 dny, poté trvale ustoupí a zbudou Vám krásně bílé zuby. V našem studiu zaplatíte pouze 2.800 Kč za celý zákrok a dostanete od nás možnost přijít na 2. bělení zdarma. Přitom používáme naprosto stejné metody jak na jiných klinikách.
Krásný den, Kateřina Slezáková
GSM: 776461666
www.perfektniusmev.cz
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?