Mrtvé zuby žlutavé barvy

(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)

Mrtvé zuby žlutavé barvy

Dobry den, po sportovnim uraze v 16 letech [nyni 27]mam 2 predni zuby mrtve a cast dalsiho je ulomena a mam na ni nehezkou plombu. Jelikoz se jedna o predni horni zuby, rad bych se zbavil jejich nehezkeho [zlutaveho] vzhledu, ktery kontrastuje s okolnimi zuby a je pro mne jiz dlouho psychickym trumatem, napr. pri foceni, usmev atd. Jakou metodu lze pouzit a jak se pohybuje cenova relace tohoto zakroku. Dekuji.

1.3.2007 04:14

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Mrtvé zuby žlutavé barvy / 1.3.2007 4:14

Vazeny Jane, vas problem ma vice moznych reseni. Zkusim jich nekolik nastinit. V prvni rade by bylo vhodne pokusit se zuby vnitrne vybelit, aby ziskaly puvodni barvu. Problem nevyhovujici vyplne lze vyresit jeji vymenou ci dostavbou. Pokud vsak s takovymto resenim nebudete spokojen, zbyva korekce pomoci keramickych fazet ci korunek a vysledek bude dokonaly. Presnou cenu zakroku jsem schopen stanovit az po vysetreni. Pokud zustaneme u beleni a vyplne, je to otazka cca 3 tis. Kc, pokud budeme jednat o korunkach cena bude urcite vyssi. Preji pekny den. MUDr. Martin Miksovsky

1.3.2007 08:35

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, radi vás objednáme a vše vysvětlíme.mrtvé přední zuby se dají vybělit a stará výpln vyměnit.prosím napište termín. S pozdravem, A.Solod info@dentalniklinika24.eu

1.3.2007 19:20

Dobrý den, horní pravou jedničku mám mrtvou a velice mě to trápí....chtěla bych se zeptat, co se s tím dá dělat a kolik by to stálo?Mů zubař mi jí tuším vyplnil bílou plombou, ale přesto se mi nezdá její zbarvení to správné. Předem děkuji za odpověď.

24.10.2007 12:41

Dobryden muj kamarad na bruslení si ulomil kus zubu )2) det to nak pridelat zpatky ten kousek pis te mi prosim na mvana@seznam.cz

5.1.2008 17:23

Dobrý den, pane doktore prosím o radu na kontakt Mudr.Janského v budově metropol v Českých Budějovicích.Bohužel již delší dubu na něho nemohu sehnat tel. kontakt.Přeji krásný zbytek dne o mnohokrát děkuji za odpověď Drahomíra

27.4.2008 18:57

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?