Dobry den, po sportovnim uraze v 16 letech [nyni 27]mam 2 predni zuby mrtve a cast dalsiho je ulomena a mam na ni nehezkou plombu. Jelikoz se jedna o predni horni zuby, rad bych se zbavil jejich nehezkeho [zlutaveho] vzhledu, ktery kontrastuje s okolnimi zuby a je pro mne jiz dlouho psychickym trumatem, napr. pri foceni, usmev atd. Jakou metodu lze pouzit a jak se pohybuje cenova relace tohoto zakroku. Dekuji.
Mrtvé zuby žlutavé barvy
(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)
Probíhá odesílání formuláře
Vazeny Jane, vas problem ma vice moznych reseni. Zkusim jich nekolik nastinit. V prvni rade by bylo vhodne pokusit se zuby vnitrne vybelit, aby ziskaly puvodni barvu. Problem nevyhovujici vyplne lze vyresit jeji vymenou ci dostavbou. Pokud vsak s takovymto resenim nebudete spokojen, zbyva korekce pomoci keramickych fazet ci korunek a vysledek bude dokonaly. Presnou cenu zakroku jsem schopen stanovit az po vysetreni. Pokud zustaneme u beleni a vyplne, je to otazka cca 3 tis. Kc, pokud budeme jednat o korunkach cena bude urcite vyssi. Preji pekny den. MUDr. Martin Miksovsky
Basic member
Praha
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, radi vás objednáme a vše vysvětlíme.mrtvé přední zuby se dají vybělit a stará výpln vyměnit.prosím napište termín. S pozdravem, A.Solod info@dentalniklinika24.eu
návštěvník
Dobrý den, horní pravou jedničku mám mrtvou a velice mě to trápí....chtěla bych se zeptat, co se s tím dá dělat a kolik by to stálo?Mů zubař mi jí tuším vyplnil bílou plombou, ale přesto se mi nezdá její zbarvení to správné. Předem děkuji za odpověď.
návštěvník
Dobryden muj kamarad na bruslení si ulomil kus zubu )2) det to nak pridelat zpatky ten kousek pis te mi prosim na mvana@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den, pane doktore prosím o radu na kontakt Mudr.Janského v budově metropol v Českých Budějovicích.Bohužel již delší dubu na něho nemohu sehnat tel. kontakt.Přeji krásný zbytek dne o mnohokrát děkuji za odpověď Drahomíra
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?