Dobrý den, měla bych dotaz. Je white pearl opravdu tak účinné bělení zubů, jak se všude píše? :)
White Pearl
(Diskuze k tématu Bělení zubů pomocí plazma lampy a laseru)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 28
Dobrý den, White pearl patří do běžně dostupných bělících produktů k dostání v drogeriích. Doporučujeme před jakýmkoliv bělení navštívit dentální hygienistku na dokonalé vyčištění zubů a odstranění zubního kamene a pigemntace a také praktického zubního lékaře protože před bělením nesmíte mít kaz. Osobně doporučuji, aby celé bělení bylo pod dohledem lékaře nebo dentální hygienistky. V ordinacích se na domácí bělení vyhotovují bělící šablony ve stomatologické laboratoři a tudíž přesně kopírují vaše zuby a končí u krčků zubů narozdíl od koupené kdy má pouze tvar "podkovy". Rozdíl je v tom, že pokud nemají stejný tvar bělící gel dráždí dásně. Nehledě na to, že si můžete koupit koncentraci od 10% do 30% karbamid peroxidu. Na domácí bělení doporučejeme od 10% do max. 20% karbamid peroxidu. Pokud si pořídíte 30% karbamid peroxidu jako se používá při ordinačním bělení při nich se používá speciální ochrana na dásně pod přímím dozorem odborníka. Budeme rádi pokud se budete chtít poradit ohledně bělení s odborníky u nás v Asklepionu. S pozdravem MUDr. Boldaji A., PhD.
| Basic member |
Počet příspěvků: 5
Dobrý den, mohu Vám doporučit ordinační bělení zubů v našem salonu, kde za 2 bělící zákroky a garanci zesvětlení zubů o 8-10 odstínů zaplatíte jen 2.800 Kč. Více info najdete na: www.perfektniusmev.cz
S pozdravem, Slezáková
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Já to používám zhruba týden a jsem nesmírně spokojená, jelikož už je vidět znatelné vybělení zubů. I moje zubařka mi řekla, že je vidět, že mám zuby lepší aniž bych jí o tom, že tento přípravek používám, řekla.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Já jsem tolik spokojená s White Pearl nebyla. Vadil mi náhubek v ústech a čekala jsem lepší výsledek. Momentálně používám bělící pásky od firmy Crest, které mi přesně kopírují zuby s hodnotou 14% peroxidu. Zuby mám nyní krásně vybělené a pouze jednou za půl roku použiji Crest Stain Shield, které se zbavuje skvrn na mých zubech. Nakupuji nejlevněji od www.bilychrup.cz
Ohledně spokojenosti s White Pearl. Výhodou je, že používá pouze 10% gel karbamid peroxid a proto není sklovina tak namáhána, jako při bělení zubů v ordinaci, kde se používá až 35% a to už je značná koncentrace. Gel má oproti proužkům výhodu, že se dostane i do mezizubních prostor, protože málokdo má tak rovné zuby, aby se na ně daly nalepit pásky. Dále jsou cca 2x tak dražší s počtem použítí cca 10x menším. Pokud vytvarovaný aplikátor někde tlačí, je samozřejmě možné ho ostříhnout tak, aby v ústech nepřekážel a bělení bylo výrazněji komfortnější.
návštěvník
Dobrý den,
prosím poraďte zda mohu používat bělící přípravek na bělení zubů White pearl pokud mám na některých zubech keramickou korunku a také můstek. Moc děkuji za odpověď. Vladislava Doležalová
Dobrý den, White Pearl nepůsobí na neživé zuby a umělé zubní náhrady. Nijak je neovlivňuje, tzn. ani nepoškozuje. Stejně tak jiné metody bělení zubů (ordinační, laserové apod.) nepůsobí na umělé zuby. Pokud je rozdíl po vybělení zubů výrazný, je zapotřebí většinou korunku vyměnit. Pokud je však na místech, které z estetických důvodů nejsou překážkou, je to lepší.
návštěvník
Dobrý den, chci se zeptat,zda tento pripravek mohou uzivat i tehotne zeny?? Jen se pro jistotu ptam:-)
Dobrý den, bělení zubů se obecně těhotným nedoporučuje a doporučuje se začít až od 3. měsíce kojení. Pěkný den
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?