CEREC-vstupní vyšetření a cena

(Diskuze k tématu Cerec (zákroky pomocí robotu))

CEREC-vstupní vyšetření a cena

Dobrý den, měla bych zájem o ošetření zubů pomocí přístroje CEREC z důvodu časové flexibility. Mám problémy s ubývající zubní sklovinou a trochu odhalenými zubními krčky. Mám špatné zkušenosti z dětství od zubního lékaře, a tak mám vždy ze zubního ošetření obavy. Prosím o radu, kde si mohu nechat provést vstupní vyšetření + cenu. Děkuji

25.11.2010 12:04

Probíhá odesílání formuláře

RE: CEREC-vstupní vyšetření a cena

Dobrý den,
rádi Vám provedeme vstupní vyšetření a rovněž navrhneme způsob ošetření a sdělíme přesnou cenu( záleží na tom, zda budeme zhotovovat inleje, korunky nebo fasety) a cena začíná přibližně od 3000,- za ošetření 1 zubu.
Vstupní vyšetření je zdarma.
Objednat se můžete na tel. 572543221, 775593100 nebo na info@laserdent.cz

S pozdravem

Recepce Laserdent
www.laserdent.cz

1.12.2010 15:26

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den.

Nevím, jakou časovou flexibilitu máte přesně na mysli. Přístroj CEREC bohužel přímo nevlastníme. Náš laborant spolupracuje s laboratoří, kde tento přístroj vlastní. V naší praxi obvykle při výrobě celokeramické korunky používáme pouze CERECovou kapnu a dále dostavbu a dobarvení korunky pomocí klasické živcové keramiky. Tento postup nám umožňuje lepší estetiku korunky než pouhé vyfrézování korunky z keramického bločku jako je tomu u CERECu. Pokud byste ale měla zájem o čistě CERECovou korunku, bylo by jistě možné ji pro Vás zhotovit. Její zhotovovení v rámci jednoho dne by bylo asi komplikovanější a nemohu Vám ho zaručit. Doufám, že bychom se mohli časově vměstnat třeba do 2 nebo 3 dnů. Záleželo by to na individuální domluvě s naším laborantem.

Dále bychom samozřejmě hledali důvod Vašeho „ubývání skloviny“ a příčinu bychom se snažili odstranit.

Odhalené zubní krčky mají také své důvody. Proto se vždy snažíme eliminovat příčiny tohoto stavu a snižujeme citlivost již odhalených krčků fluoridovými laky.

Zkušenost z dětství je často nepříjemná, proto se snažíme citlivým přístupem zmenšit či odstranit pacientovi obavy z našeho ošetření. Spokojený pacient je pro nás to nejdůležitější.

Vstupní vyšetření ( preventivní prohlídka) je u nás většinou hrazena zdravotní pojišťovnou. Cenový plán celé léčby Vám bude nabídnut v první návštěvě. Pacienti se objednávají na recepci naší kliniky, kde s recepční vyberou termín, který jim nejlépe vyhovuje.

Doufám, že jsem zodpověděla všechny Vaše dotazy. Těším se na Vaši návštěvu J

Dr. Zapletalová

2.12.2010 09:37

Dobrý den,
napište mi prosím, jakým způsobem se opravuje keramická inley nebo onley, která byla zhotovena cerecem.
Konkrétně se jedná o ulomený kousek této keramické plomby v mezizubním prostoru horní stoličky. Je víc možností jak takový zub opravujete? Například fotokompozitní výplní nebo pouze cerecem? Pokud je víc možností, kterou doporučujete?
Předem děkuji za rychlou odpověď

20.9.2011 17:19

Dobrý den,
napište mi prosím, jakým způsobem se opravuje keramická inley nebo onley, která byla zhotovena cerecem.
Konkrétně se jedná o ulomený kousek této keramické plomby v mezizubním prostoru horní stoličky (boční strana zubu). Je víc možností jak takový zub opravujete? Například fotokompozitní výplní nebo pouze cerecem? Pokud je víc možností, kterou doporučujete?
Předem děkuji za rychlou odpověď

20.9.2011 17:21

Kvalitní  (4)    Nekvalitní  (1)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?