Dobrý den,je mi skoro 40let a od svých 25let se potýkám s problémy se zuby,došlo to tak daleko že jsem si postupně musela nechat vytrahat skoro všechny zuby a mám tudíž 2můstky jak dole tak nahoře a už mě unavuje každě 2až4roky nechávat dělat nové,proto bych ocenila kdyby jste mi mohli zdělit cenu imlantátů a co vše to obnáší,mám použe již 4špičáky obroušené a jednu stoličku vlevo nahoře,dalo by se stím ještě něco dělat?A lidově řečeno pakny ještě vážně nechci,děkuji Jancacv
Posledních 5 zubů-cena implantátů
(Diskuze k tématu Chybějící zuby nahradí implantáty nebo můstky se zásuvnými spoji)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobry den
doporucuji vstupni vysetreni na nasem pracovisti.Bez rtg snimku a komplexniho vysetreni nejsem schopen sdelit ani prubeh lecby ani casovy horizont.Kompletni rekonstrukce pomoci implantatu maji sve indikace ktere jsou presne dany.
Zavedeni implantatu stoji cca od 15 tis. Kč.
Dr.Váňa Aleš www.avdental.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobry den, je mi 55roku nosim horni protezu mam problemy kvuli tomu nechodim do společnosti( atd),mam strach aby mne nevypadla dolni chrup mam taky špatnej chtel bych je dat vytrhat , tudiž budu bezzubej, chci se optat co by se dalo stým udělat co nejlevněj a či přispiva zdrav,pojistovna ,a kolik by to stalo.Děkuji s pozdravem jsem v PID.
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?