Chybějící dvojky a můstek

(Diskuze k tématu Chybějící zuby nahradí implantáty nebo můstky se zásuvnými spoji)

Chybějící dvojky a můstek

Dobrý Den,
chtěl bych se zeptat na možnosti v mojí situaci. Chybí mi dvojky nahoře od narození. Jelikož cena implantátů je naprosto nepřijatelná pro obyčejného občana, začal jsem se zajímat o zubní můstky. Zajímalo by mě zda je možné mít můstek se 4 umělé zuby + 2 co budou přichycené na obroušených zubech tz. od trojky ke trojce, případně by tam mohlo být mezipřichycení na jedné z jedniček a nebo druhá varianta, zřejmě reálnější, dva můstky vždy od jedničky ke trojce. Někde jsem se dočetl že cena můstku se pohybuje kolem 3500,-Kč (moje představa je za vše max 10 000,-Kč), zde v otázkách jsem ovšem viděl samé drastické ceny, je tedy moje představa technicky a cenově možná ?
Děkuji moc za jakékoliv reakce.

26.10.2011 10:04

Probíhá odesílání formuláře

RE: Chybějící dvojky a můstek

Dobrý den, mně dělali můstek vcelku na 6 zubů minulý měsíc. Korunky na jednicky a na trojky plus umele zuby na dvojkách(taky jsem je neměla). Vyšlo mě to na 16 000 a to mám jednu z nejlevnějších zubařek ve městě,takže deset tisíc za vše se mi zdá cenově neuskutečnitelné. Ale záleží na Vaší zubařce a laborantce.
Hodně štěstí

28.10.2011 12:11

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?