pane doktore mám nepřekonatelný strach ze zubaře a chrup mám v hrozném stavu ale nemohu se přemoct i když bych hrozně chtěla mám s tím hrozné problémy.můžete mi nějak poradit co mám dělat dočetla jsem se o Analgosedaci ale nevím kam se obrátit jsem z Karviné a zatím jsem našla vše jen v Praze nebo je lepší celková narkoza?prosím poraďte mi .Děkuji Lenka Navrátilová
Panický strach ze zubaře
(Diskuze k tématu Dnešní stomatologie je o alternativách…)
Probíhá odesílání formuláře
Dobry den, Lenko. Zkuste psychologa a nesladne navstivit lekare, ktery s Vami bude mit trpelisvost, abyste poznala, ze i navsteva u zubare muze byt bezbolestna. Vetsi vykony lze provet v celkova narkoze ci v analgosedaci. Druha zminena je proorganismus vsak mene zatezujici. Hezky den. PEM
Vazena pani Navratilova, analgosedace je pro provedeni vice zakroku najednou idealnim resenim u bazlivych pacientu. Jeste pred jejim provedenim bych Vas vsak rad pozval do ordinace na konzultaci a uvidite, ze se spolecne strachu ze zubare zbavime. Zpusob dalsich osetreni uz bude vyhradne ve Vasi rezii. Preji pekny den. MUDr. Martin Miksovsky, GHC Praha
návštěvník
Dobrý den paní Navrátilová,jen jsem Vám chtěla říct.To co vy prožíváte,jsem prožívala i já.Po prvním dítěti se mi začly kazit a lámat zuby.Nikdy jsem na kontroly nechodila až před porodem druhého dítěte se mi ulomil přední zub.Nezbývalo mi,než za pomocí moji maminky,která obtelefonovala několik stomatologů a k té nejpříjemnější mě za ruku dotáhla.A vůbec toho nelituju,lékařka je zlatá,vždycky se ke mě chovala jak k dítěti a snažila se,abych moc netrpěla.Ale i tak už je pozdě.Dnes ve svých 33 letech nemám na hoře ani jeden zub vlastní.A nejde ani říct,jak toho,že jsem nešla k zubaři dřív,lituju.Proto Vám radím,všechno se dá vydržet a pokud nechcete dopadnout jako já,spěchejte k lékaři.
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?