Panický strach ze zubaře

(Diskuze k tématu Dnešní stomatologie je o alternativách…)

Panický strach ze zubaře

pane doktore mám nepřekonatelný strach ze zubaře a chrup mám v hrozném stavu ale nemohu se přemoct i když bych hrozně chtěla mám s tím hrozné problémy.můžete mi nějak poradit co mám dělat dočetla jsem se o Analgosedaci ale nevím kam se obrátit jsem z Karviné a zatím jsem našla vše jen v Praze nebo je lepší celková narkoza?prosím poraďte mi .Děkuji Lenka Navrátilová

7.3.2007 21:11

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Panický strach ze zubaře / 7.3.2007 21:11

Dobry den, Lenko. Zkuste psychologa a nesladne navstivit lekare, ktery s Vami bude mit trpelisvost, abyste poznala, ze i navsteva u zubare muze byt bezbolestna. Vetsi vykony lze provet v celkova narkoze ci v analgosedaci. Druha zminena je proorganismus vsak mene zatezujici. Hezky den. PEM

8.3.2007 16:02

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Vazena pani Navratilova, analgosedace je pro provedeni vice zakroku najednou idealnim resenim u bazlivych pacientu. Jeste pred jejim provedenim bych Vas vsak rad pozval do ordinace na konzultaci a uvidite, ze se spolecne strachu ze zubare zbavime. Zpusob dalsich osetreni uz bude vyhradne ve Vasi rezii. Preji pekny den. MUDr. Martin Miksovsky, GHC Praha

9.3.2007 12:11

Dobrý den paní Navrátilová,jen jsem Vám chtěla říct.To co vy prožíváte,jsem prožívala i já.Po prvním dítěti se mi začly kazit a lámat zuby.Nikdy jsem na kontroly nechodila až před porodem druhého dítěte se mi ulomil přední zub.Nezbývalo mi,než za pomocí moji maminky,která obtelefonovala několik stomatologů a k té nejpříjemnější mě za ruku dotáhla.A vůbec toho nelituju,lékařka je zlatá,vždycky se ke mě chovala jak k dítěti a snažila se,abych moc netrpěla.Ale i tak už je pozdě.Dnes ve svých 33 letech nemám na hoře ani jeden zub vlastní.A nejde ani říct,jak toho,že jsem nešla k zubaři dřív,lituju.Proto Vám radím,všechno se dá vydržet a pokud nechcete dopadnout jako já,spěchejte k lékaři.

29.3.2007 19:08

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?