Jsem už zoufalá,mám křivé horní přední zuby,chtěla jsem i v mém věku rovnátka(34let),ale bohužel mám mírnou formu paradentozy a mírný ubytek kosti.Zubařka mi řekla,že se stím nedá nic dělat,ať jsem ráda,jak to je.Ale já se s tím nechci smířit,navíc mám pocit,že jedničky se mi stále posunují dopředu a mám čím dál větší předkus.Prosím poraďte.Je nějaká šance,jak mi pomoci.Děkuji za odpověď.
Křivé zuby a paradentóza-řešení?
(Diskuze k tématu Dnešní stomatologie je o alternativách…)
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Liberec
Počet příspěvků: 172
Parodontoza je široký pojem. Je to soubor příznaků a bez RTG snímků Vám ani ten nejlepší lékař není schopen řící, zda ji máte. Parodontoza musí být pod kontrolou a to jak pacienta, tak i lékaře. Než se tak stane, vede k tomu řada léčebných kroků. Poté je možno mít i rovnátka, v případě stabilizovaného stavu. Pokud máte zájem, můžete se objednat na vyšetření a následně Vám stanovím plán. Děkuji.
Dobrý den, Děkujeme za Váš dotaz. Doporučovala bych,aby jste se dostavila na naší kliniku na vstupní pohovor 950,- a panoramatický rentgen 1400,-,aby paní doktorka mohla zhodnotit Váš stav a navrhnout adekvátní terapii. Kl.kteří trpí paradentozou k nám chodí na hloubkové čištění systémem Vector které stojí pro obě čelisti 14 000,- lze provést toto ošetření v lokální anestezii a je dobré ho podstoupit jednou za rok.Co se týče Ortodoncie tak spolupracujeme s několika odborníky v tomto oboru v Praze. Pokud by jste měla zájem o konzultaci kontaktujte naší ordinaci přes recepci na tel.čísle:222 211 206,208 S přáním hezkého dne Mudr.Andrea Král stomatolog GHC
návštěvník
ahoj květo, v tomhle ti asi neporadím.Když to říká tvoje zubařka tak to bude určitě pravda.nemyslíš?teda jenom pokud na svoji zubařku spoléháš
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?