Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, na kolik přibližně vyjde vyčištění kanálků u stoličky, jejich vyplnění a vložení čepu.
Dnes jsem byla totiž u zubařky, kde jsem zaplatila za vyčištění 3 zubních kanálků cca 3000,- Kč a příště po mě bude chtít cca 5000,- za jejich vyplnění a vložení čepu + asi 6500,- Kč za korunku - nevím jestli nejsem ze staré školy, ale zdá se mi přehnané zaplatit skoro celý můj plat za záchranu jednoho zubu.
Jsou tedy ty ceny běžné?
Moc děkuji
Lenka Z.
Čištění kanálků a výplň - cena
(Diskuze k tématu Endodoncie)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Počet příspěvků: 7
Vazena pani Lenko Z,
Uvadite pomerne obvykle privatni ceny.K vysvetleni snad jen: dobre osetreni zubnich kanalku je velice narocne a to jak technicky tak materialove. Preji hodne stesti. Tym Dentyl
Dobrý den,
pro stanovení přesného cenového plánu je nutná osobní konzultace s naším zkušeným stomatologem, kde zhodnotí stav chrupu a dle toho doporučí ošetření a informuje Vás o cenách. Cena za vstupní konzultace činí 950,-Kč, dále pro Vaši představu se cena za vyčištění kanálků na naší klinice pohybuje za 4800,- Kč, cena za 1 výplň činí cca 1600,- Kč, vyhotovení jednoho RTG pak 350,- Kč, cena za 1 čep činí 3800,- Kč a cena korunky se pohybuje dle typu od 6500,- Kč. Je nutné zohlednit veškeré aspekty tohoto ošetření, které opravdu není z nejjednodušších a dle toho se pohybují i ceny. Důležité je, abyste za své peníze měla kvalitně odvedenou práci a byla se svým chrupem spokojená. V případě Vašeho zájmu Vás velmi rádi přivítáme na naší klinice, vstupní konzultace s našimi špičkovými stomatology jsme schopni zajistit v horizontu týdne.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?