Dobrý den, doslechla jsem se na internetu o ozonovém odstraňování kazu. Je mi 19 let. Mám ze zubařů opravdu hrůzu. Naposledy jsem byla u zubaře někdy před 6-7 lety. Nejsem schopná dobrovolně se k zubaři dostat. Mám hodně nízký práh bolesti a to hodně k tomuto strachu přispívá. Jsem si jistá že za tuto dobu jsem nasbírala opravdu dostatek zubních kazů. Obracím se na Vás s prosbou jestli by mi mohla tato ozonová technologie pomoci a jestli je oprvadu bezbolestná jak se o ní říká.
Healozone-bolestivost
(Diskuze k tématu Healozone (ozónová terapie kazu))
MarsyAmi
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
22.10.2009 15:24
Probíhá odesílání formuláře
EsthetX - klinika estetické stomatologie
Praha
Počet příspěvků: 25
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 25
Dobrý den,
na naší klinice používáme Technologii HealOzone® která dokáže vytvořit kolem napadeného zubu přímo v ústech pacienta vakuum, ve kterém se zubní kaz pomocí ozónové terapie zcela deaktivuje, a pomocí řízené remineralizace pak dojde k obnově normální struktury zubu. Samozřejmě ale záleží na hloubce kazů a celkovém stavu chrupu.Před tímto zákrokem je nezbytná konzultace, na základě které se určuje postup a možnosti léčeby. Co se týče použití této technologie, je naprosto bezbolestná, tudíž se nemáte čeho obávat.
22.10.2009 15:48
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?