Dobrý den !
potřebuji konzultaci ( poslala bych foto mého nedokonalého chrupu ).Nahoře mi chybí obě 2,jedničky jsem mněla v mládí zlomené (nyní korunky ) a mezi 1-2 nemám takové mezery, aby se mi tam vešly nové dvojky.Tyto mezery nejsou stejné.Mám z toho leta komplexy,ale také panickou hrůzu, co s tím. V dolní části chrupu mi chybí vlevo 4. tyto zuby mi prostě v mládí nenarostly.
Předem děkuji za reakce a rady.
Jara
Chybějící zuby
(Diskuze k tématu Keramické fazety)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
podle toho, co píšete, by se dalo doporučit krátké předléčení rovnátky (v řádu měsíců) a případně následné protetické řešení mezer podle korigovaného postavení zubů. Možností je několik, záleží na dispozici čelistí a dalších faktorech. Pokud byste chtěla podrobnější informace, zašlete prosím zmiňované fotky (případně RTG) na info@americandental.cz, nebo přijďte na bezplatnou kosmetickou konzultaci.
S pozdravem,
MUDr. Jiří Tritthart
AMERICAN DENTAL
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 18
Dobrý den,
podle popisu Vašeho chrupu se řešení neobejde bez podrobného vyšetření. Vzhledem k tomu, že by šlo o korekci estetické části chrupu,kde si nemůžeme dovolit udělat chybu, je nutné vypracování přesného plánu léčby, který by pravděpodobně zahrnoval léčbu rovnátky a eventuální použití implantátů. Zodpovědně však nelze poskytnout přesnější informace pouze na základě RTG snímku a fotografie. Pokud byste měla zájem o podrobnější konzultaci, rádi Vám vyjdeme vstříc.
S pozdravem
MUDr. Jiří Škrdlant
vedoucí lékař
www.studio32.cz
Dobrý den,
zašlete prosím materiály které můžete. Fotografie, popř. rtg snimky. Pokusime se Vám nastínit plán a doporučit nejlepši metodu léčby. Z Vašeho popisu mě napadá možnost nahradit chybějící dvojky. Možno též řešit ortodonticky / rovnátka /.
Způsobů je více.
Zatím s pozdravem MUDr.Váňa Aleš
návštěvník
Počet příspěvků: 4
dobry den
poslete fotografie a vam odpoviem presne o vsetko
Dr. al-zafari
Dobrý den,
rádi bychom vám doporučili konzultaci. Fotografie pomůže, ale je nutné zhodnotit stav zubů, panoramatický rentgen.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Dr.A.Král
Klinika GHC
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?