Mezera mezi předními zuby

(Diskuze k tématu Keramické fazety)

Mezera mezi předními zuby

Dobrý den, je mi 19 let, nezaložily se mi horní poslední zuby a po vytrhnutí dvou zubů se mi horní zuby posunuly až vytvořili mezi jedničkama mezeru. Ráda bych se zeptala, jestli tato 2-3mm mezera jde zlikvidovat rovnátky. Jak asi zhruba dlouho trvá než se zuby posunou? Ráda bych se mezery zbavila, ale nechce se mi k zákroku jako jsou fazety. Ráda bych měla v puse ještě nějaký čas to co mi dala příroda :). Ale aspoń trošku rovně a přisobě :)...Mockrát děkuji za odpověď. Michaela

16.7.2008 22:08

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Mezera mezi předními zuby / 16.7.2008 22:08

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Bohužel na Klinice GHC není ortodontista, proto nejsou na naší klinice rovnátka možná. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Hana Procházková

17.7.2008 10:40

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den. Rovnátka v tomto věku samozřejmě přicházejí v úvahu, možná bych měl trošku strach, že se udělají mezery jinde, ale to by určitě měl posoudit ortodontista.

17.7.2008 11:40

Dobrý den.
Samozřejmě,ve vašem věku připadají rovnátka v úvahu,to by ale musel posoudit objektivně ortodontista na klinice.Léčba fixním aparátem trvá cca.1-2,5 roku.

22.7.2008 14:14

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?