Dobrý den, měla bych dotaz. Jako malá jsem měla na zánět na horní jedničce, nyní tam mám porcelánovou korunku. Ale zdá se mi,že je to poznat. Celkově mám horní zuby rovné,ale jsou opravované,plombované a zdá se mi,že má každý jinou barvu. Chtěla bych se zeptat, jestli by s tím šlo něco dělat. Chtěla se už konečně bez obav usmívat a nemít z toho komplexy. Bohužel jsem studentka, a tak nemám 60 000 Kč na fazety. Samozřejmě jsem ochotná do toho investovat, ale ne takovou sumu.
Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den
Rozdíly v barvě předních zubů
(Diskuze k tématu Keramické fazety)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Vážená paní/slečno,
stomatologické oddělění kliniky GHC Praha spolupracuje při zhotovování čistěkeramických korunek( a v předním úseku chrupu doporučuji hlavně tuto metodu z důvodu největších estetických výsledků) s laboratoří,která používá nejmodernější technologické postupy a zároveň zubní technik je jedním z vrcholných mistrů svého oboru. I při zhotovení jediné korunky ji dokáže zakomponovat mezi ostatní zuby tak,aby nebyla poznat a vypadala přirozeně.Přijďte na vstupní vyšetření a naši stomatologové vám rádi poradí. Cena za 1 čistěkeramickou korunku je 11.500,-Kč.
S pozdravem MUDr.Jana Ugrenovičová
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 18
Dobrý den,
možností estetických korekcí chrupu je několik. Způsob řešení vždy nakonec volíte Vy. Ale k tomu, abyste mohla kvalifikovaně rozhodnot, je nutné mít dostatek informací. Ty Vám však můžu poskytnout až po precizním vyšetření celého stavu.
S pozdravem
MUDr. Jiří Škrdlant
vedoucí lékař
www.studio32.cz
Dobrý den,
podle toho, co píšete, bude pro Vás patrně nejlepší předělání esteticky nevyhovujících výplní. Většinou jdou zhotovit tak, aby pouhým okem nebyly vůbec patrné. Jdou v případě potřeby i rozšířit, aby překryly určité časti zubu.
Každý pacient má ovšem jiné nároky. Výplň na osušeném zubu z dvaceticentimetrové vzdálenosti je vždy trochu poznat.
MUDr. Jiří Tritthart
AMERICAN DENTAL
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?