dobrý den,
je mi 19let a věnuji se aktivně modelingu,jenže při focení mám problél,že mohu fotit jen vážné fotky ,ale jak bych se mela usmát,je to bohužel tragédie..trápí mě to již od malička a nevím co mám s problém dělat,proto se obracím na vás.Mám zuby rovné,bez kazu,ale naprosto s velkými mezerami a jsou maličké jak moje první dětské zoubky a všechny silně od sebe.opravdu nevím jaký zákrok bych měla podstoupit,abych se mohla krásně usmívat jako všichni ostatní a neměla mezery.dále by mě zajímalo na jak dlouho ten zákrok vydrží a zda to neponičí mé zdravé zuby,také by mě zajímala přibližně cena.děkuji moc
Velké mezery mezy zuby
(Diskuze k tématu Keramické fazety)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
bohužel aniž bychom Vás viděli nemůžeme přesně diagnostikovat,je více možností léčby např.fazety,korunky,ortodontická léčba atd.Pokud máte mezery mezi více zuby,pak bych volil asi ortodontickou léčbu.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, děkuji za odpověd,takže zda jsem to dobře pochopila,takže by léčba byla rovnátka?
Ty bohužel kvůli modelingu mít nemohu...fazety by asi byli opro mě nejvýhodnější..určitě bych chtěla bližší konzultaci osobní
Dobrý den,
pokud máte zájem o konzultaci,zavolejte nebo se obj. přes e-mail info@esthesia.cz.
Přeji hezký víkend
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Zdravím, mám problém s tzv. špičáky. mam horní špičáky. je vhodné to řešit fazetami?bolí obrušování zubů?děkuji
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?