Dobry den, je mi 20 let a mezi prednimi zuby jsem mela velkou mezeru. Po stazeni rovnatky mi zubar mezery mezi 2ami a 1kami vyplnil, ale casto se tyto vyplne ulamuji nebo odpadavaji. Myslite, ze by pro me byly vhodne kermicke fazety vzhledem k memu veku? Jak jsou fazety odolne? Dekuji za informace a zdravim.
Odolnost keramických fazet
(Diskuze k tématu Keramické fazety)
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, pokud ortodonticky nelze z jakéhokoli důvodu dokončit terapii tak, aby mezery mezi zuby zcela zmizely, jsou pro estetický výsledek keramické fazety skutečně nejvhodnější metodou. I ony mají však svá omezení. Proto bych v každém případě doporučoval konzultaci. Není problém se objednat do naší ordinace na tel. 222 211 206/8. Přeji pěkný den. MUDr. Martin Mikšovský
návštěvník
Dobrý den...Je mi 16 let a můj úsměv kazí mezera mezi dvěmi předmíni zuby...Chtěla bych se poradit jak jí nejlépe urychleně odstranit..Jestli jsou ty fazety vhodné ano nebo ne...tou mezerou prostrčim sirku taková je velikost mezery..můj dentista mi zhruba kolem 13r řekl že se mezera zacelý a ono nic..tu mezeru jsem měla už i od mléčných zubů,takže nejspíš podle mě je rozená..Děkuji za odpověď M.
návštěvník
dobrý den,chtela bych se zeptat,jestli keramicke fazety sa daji dat aj na prední zuby aby byli bíle?a kolik by to asi stálo?dekuji moc,pekný den
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, odmala jsem mezeru mezi předními zuby skoro vůbec neměla. Ale teď mi nasadily fixní rovnátka a mě se mezera mezi zuby hodně zvětšila. Co mám dělat?
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?