Dobry den, mam hrozne bolesti vsetkych zubov v ustach, je to bolest akoby som cely den jedla citron. V poslednej dobe sa mi zvysene zapaluju dasna, hoci mam dobru ustnu hygienu, chodim k dent. hygienistke, pouzivam superfloss aj corsodyl/listerine po kazdom jedle. Zubarka mala podzorzenie na bruxismus, co sa ale nepotvrdilo a nevie mi pomoct. Myslim ze by to mohlo nejak suvisiet s porusenou sklovinou na vsetkych zboch alebo s neurpatiou. Ako sa to da zistit? Dakujem
Bolesti všech zubů z nejasné příčiny
(Diskuze k tématu Keramické korunky a můstky)
caitlin
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
18.4.2010 14:53
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
je mi líto, vámi zaslané informace nejsou dostačující pro stanovení jakéhokoliv závěru. Všechny vámi zmíněné možnosti připadají v úvahu, ale příčin je obecně vzato mnohem více. Nabízí se tak mimojiné otázka množství a kvality slin, dále nadužívání ústních vod, neběžné bakteriální osídlení, nedostatek vitamínů či profesního zatížení atd. Mohu vám jen doporučit osobní návštěvu u nás, první návštěvu lze pojmout jako bezplatnou konzultaci.
S pozdravem,
MUDr. Jiří Tritthart
AMERICAN DENTAL
20.4.2010 17:05
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení? Soutěž