dobrý den,prosím o radu-mám od dětství problém se svým chrupem kombinovaný s panickou hrůzou z návštěvy zubního lékaře.Již nějakou dobu se trápím tím,že toužím opět po normálním úsměvu a chtěla bych se pokusit se tento problém nějak vyřešit.Můj chrup je velmi nehezký a včera se mi ulomila dvojka nahoře a zůstal jen pahýlek.můžete mi prosím někdo poradit nějakého stomatologa ,který by mi dokázal můj chrup kompletně opravit,odstranit zbytky ulomených zubů,vyrobit korunky či případně jiné řešení?Problém je v tom,že bych si přála zákrok v celkové anestezii nebot má fobie je opravdu ukrutná a bojím se,že bych to nezvládla.Je mi 39 let,mnohokrát děkuji za jakoukoliv radu iva
Kompletní úprava chrupu v narkóze
(Diskuze k tématu Keramické korunky a můstky)
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,
byla jsem na tom podobně jako Vy. Hrozný strach a hrozné zuby. Bála jsem se usmát. Až jsem našla zubaře co mi dal zuby do pořádku. Zcela bez bolesti. Celou horní čelist za šest dní. Pokud chcete kontakt, ozvěte.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, našla jsem Váš příspěvek do diskuze na nehezké zuby. Mám s tím veliké problémy. Moc se neusmívám,protože se stydím. Ostatní mi sice říkají, že jim to nevadí, ale já se cítím prostě strašně. Chtěla bych se zeptat Vás na více informací, jelikož píšete,že Váš doktor je dal do pořádku za 6 dní. Mám je hodně zaplombované a také jedničku a dvojku odumřelou, takže jsou černější :-( Moc děkuji předem za rady. S pozdravem Lipenská
návštěvník
Dobrý den, také mám strach ze zubaře a nehezké 4 horní přední zuby, ráda bych na ně fazety nebo korunky, jelikož jsem na MD moc peněz nezbývá, ale také bych se konečně chtěla víc usmívat. Poradí mi někdo?
Jsem z Liberce
návštěvník
milá imo:)moc děkuju za odpověd a velice ráda poprosím o jakýkoli kontakt:)můj email je IVANA.HAVLAKOVA@seznam.cz nebo icq 211 759 144 moc moc děkuju iva
Pokud je Váš strach ze zubního ošetření tak velký, celková anestezie se opravdu nabízí jako východisko z tohoto začarovaného kruhu. Ztráta předního zubu je psychicky velmi traumatizující a zbytky kořenů jsou zdrojem chronické infekce, která ohrožuje celý Váš organismus. Na naší klinice jsme schopni Vás v celkové anestezii ošetřit a vyřešit tak Vaše problémy s chrupem jak po stránce estetické tak funkční.
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?