Odstranění zubního kazu ozonem

(Diskuze k tématu Konec bolesti u zubaře?)

Odstranění zubního kazu ozonem

Dobrý den,
Muj 8mi letý sym trpí panickou hruzou z jakéhokoli lékaře a prohlídky u něj už od útlého věku,není proto možné mu ošetřit zuní kaz standartním způsobem,ptám se tedy je-li možné jej ošetřit v tomto věku bezbolestnou metodou (ozonová terapie) a jak hodně je to finančně náročné,jedná-li se o 2 stoličky.
Děkuji za odpověd Jana

25.8.2009 12:54

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Odstranění zubního kazu ozonem / 25.8.2009 12:54

Ozonem se nedá vrtat, nechá se kaz tzv. zastavit. Ale to nejen za přepokldadu malého rozsahu kazu, ale též i následně pečlivé hygieny ze strany pacienta a pravidelné aplikaci fluoridových preparátů.

25.8.2009 17:08

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Odstranění zubního kazu ozonem / 25.8.2009 12:54

Ano,tomu všemu rozumím,abych to upřesnila,zapoměla jsem dodat,že samozřejmě docházíme pravidelně každého pul roku na preventivní prohlídku k zubnímu lékaři v místě bydliště,vzhledem k neodbouratelné hruze z bolesti,jsem byla nucena syna nechat ošetřit v celkové anestesii v namocnici,kde mu následně ostranili všechny mléčné zuby,z čehož jsem byla značně zklamaná,lékař to oduvodnil jako plus,vzhledem ke špatné spolupráci se zubařem,letos by se měla situace opakovat a mě jako matce to nepřijde ze zdravotního a psychického hlediska dobré,proto jsem se chtěla informovat o této terapii. Věřím,že kaz většího rozsahu se jistě nenalezne,jen ho chci ušetřit dalšího utrpení.Děkuji Jana

26.8.2009 12:25

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?