Dobrý den. Je mi 19 let a mám takový problém se zubem. Levá horní sedmička mě velmi bolí už třetí den, nemohu s ní kousat (bolí mě už když na ní lehce zatlačím). Zkoušel jsem si mezi 6. a 7. strčit mezizubní kartáček, spustilo se dost velké krvácení. Po druhém pokusu jsem tam ten kartáček strčil úplně celý, jakoby pod zubem byla velká mezera.
Byl jsem zvyklý chodit k zubaři doma (ale u něj se čeká snad přes měsíc), teď jsem v Praze. Mohu jít k zubaři v Praze, nebo potřebuji od "domácího" zubaře nějaké zdravotní správy?
Když mi bylo 13, byla mi vytržena dolní šestka a to místo se nechalo jen tak zarůst. Po pár letech mi ortodont na rovnátkách řekl, že to nebylo správné. Když se zubař rozhodne mi vytrhnout i tento zub a to místo nechat zarůst, měl bych jít k jinému zubaři?
Bolest zubu
(Diskuze k tématu Léčba paradentózy (paradentologie))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 25
Dobrý den Ivane,
v Praze samozřejmě můžete jít k zubaři, a to bez doporučení Vašeho "domácího" zubaře. Váš problém bude zřejmě hlubšího charakteru, a jak se zdá, některé věci byli ve Vašem případě zanedbány. Jestli chcete svůj problém opravdu řešit rychle a kvalitně, využijte našich služeb a objednejte se u nás. Pracují u nás velmi dobří lékaři, kteří Vám poradí a zbaví zmíněných problémů. S pozdravem Esthetx.
Admin
Počet příspěvků: 8
Příspěvek uživatele Olga byl smazán z důvodu porušení registračních pravidel portálu Lekari-online.cz (nepovolená reklama, linkování). LékařiOnline.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Byl jsem s tím na pohotovosti,
Mám v dásních choboty, je prý třeba, abych si našel trvalého zubaře a chodil k němu na čištění chobotů, jelikož sám si to vyčistit nedokážu. Doktor mi choboty vypláchnul roztokem z injekce. Navíc na zubech mám kroužky od rovnátek, pod kterými jsou choboty. Uvažuji o koupi ústní sprchy, myslíte, že mi nahradí čištění od lékaře? Nebo bude zbytečná, když mi to vyčistí lékař (1x týdně)?
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?