Dobrý den,
před týdnem jsem podstoupila ošetření - váček - odstranění nervu z 5 nahoře a "čištění kanálku". Zub mě nebolí, ale značně se mi kývá. Paní doktorka mi dala do zubu vložku. Stále mám v dásni bulku - asi nějaký hnis. Antibiotika jsem nedostala a nevím, co působení zánětu dělá s paradontozní dásní. Mám vyhledat paradontologa sama, nebo počkat na rozhodnutí lékařky. Mám strach, že se zánět bude rozšiřovat.
Velice děkuji za odpověď
Zánět v dásni
(Diskuze k tématu Léčba paradentózy (paradentologie))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 25
Dobrý den,
Vás stav je potřeba posoudit na základě rtg. snímku. Podle rozsáhlosti zánětu se pak určuje další postup léčby, tedy vhodnost antibiotik. Kdyby se zánět rozšiřoval,je určitě lepší tento zub vyrthnout. V případě zájmu se objednejte k nám na konzultaci, a MUDr. Kopecký Vám poradí a ošetří Vás co nejdříve.S pozdravem Esthetx.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
no toje problem ale ne moc skuste neco comi poradila kamoska jeto suprove 2tyzdne intenzivnej pece a jeto super HERBADENT je ako gel,take pasta na zuby a voda na .je dostupny v lekarni.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,
můj zubní lékař mi doporučil z důvodu paradentózy "ruční kiretáž" zubů. Již jednou jsem ji před 10 lety podstoupila a byl to pro mě hrozný zážitek. Vyčetla jsem, že lepší a méně bolestivý způsob by byl přístrojem VECTOR. Ale snad existují i jiné metody. Můžete mi poradit jaké, jak jsou účinné a kolik přibližně stojí ošetření jedné čelisti? Popřípadě také doporučit ordinaci? Jsem z Jablonce nad Nisou.
Moc děkuji za odpověď.
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Dobrý den,
na zánět dásní mi pomohl OK-GEL.lucka.kasperova@seznam.cz
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?