Dobrý den, je u nás pracoviště, které používá i rovnátka upevněná na vnitřní straně zubů, tzv. lingvální aparáty? Dá se touto metodou řešit vada vystoupení horních dvojek do popředí? Je pravda, že délka léčby je delší než u klasických fixních rovnátek? Jsem z Jižních Čech a je u nás velký problém najít dobrého ortodontistu používající už jen třeba průhledný fixní materiál....Předem děkuji za Vaše reakce.
Lingvální aparáty
(Diskuze k tématu Ortodoncie)
LadyCroft
návštěvník
Počet příspěvků: 12 návštěvník
2.7.2009 14:17
Probíhá odesílání formuláře
majla
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Ahoj Lady Croft, od pátku mám tyto rovnátka nasazená, Praha - MUDr.Suchý - mladej kluk, ale praxe v USA a tak..je v pohodě..Tyto rovnátka se nazývají Lingvální - zkus to zadat do vyhledávače a nějaký odkaz tam určitě najdeš.
Délka rovnání by měla být stejná jako u klasických, ale jestli 14měsíců, nebo 16, je asi jedno.
Tyto rovnátka se nedají aplikovat ve všech případech rovnání zubů a jsou vcelku drahá, zatím jsem dal cca 40 000, celkem tak do 60 tisíc se snad vejdu.
Bez tak musíš na konzultaci, na dálku Ti nikdo neporadí, co a jak a atd.
Pokud budeš chtít víc info napiš mi na email majlofon@seznam.cz
Ahoj
12.7.2009 14:25
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?