Křivé dvojky a extrakce zubů

(Diskuze k tématu Ortodoncie)

Křivé dvojky a extrakce zubů

Dobrý den, měla bych začít nosti rovnátka z důvodu vykřivení dvojek rostoucími osmičkami. Ty mám již vytrženy. Chci se zeptat, zda je nutná ortodontická léčba, pokud chrup byl předtím zcela rovný a zda je nutná extrakce dalších zubů v případě, že se rozhodnu podstoupit léčbu rovnátky. Dané extrakce bych se ráda vyhla, nechápu, proč je nutná pro rovnání zubů v případě, že chrup je rovný až na zakřivené dvojky. Děkuji.

19.7.2008 07:58

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Křivé dvojky a extrakce zubů / 19.7.2008 7:58

Dobrý den.
Zda je nutná ortodont.léčba,to musí posoudit ortodontista na klinice,takto po e-mailu to bohužel nelze.Co se týká extrakcí,někdy je nutné pro srovnání extrahovat i 4 nebo 5.

22.7.2008 14:19

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Křivé dvojky a extrakce zubů / 19.7.2008 7:58

Dobry den, nosim snimaci rovnatka na horni patro. Zuby mam vsak stale hodne sklopene do zadu a bylo mi receno, ze se s tim neda nic delat protoze mam malou dolni celist a kdyz mi je uz 15 let, je mala sance ze mi jeste dolni celist poroste. Je nejake cviceni nebo neco cim se da podporit rust, pry by mi melo k rustu pomahat snimaci rovnatko,ale po roce nejsou zadne kladne vysledky v rustu dolni celisti. Dekuji

4.11.2008 21:14

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?