Sundání rovnátek

(Diskuze k tématu Ortodoncie)

Sundání rovnátek

Dobry den,
potrebuji radu od lekaru, uz mi rekli ze budou sundavat rovnatka, ale ja nejsem spokojena vysledkem, muzete mi poradit kdybych jsem poslala fotky, nosila jsem je skoro tri roky, ale rekli mi na zacatku lecby ze budu je nosit dva roky, ale aspon chtela bych aby to stojilo za to, nevim komu se mam obratit, nasla jsem vas pres internet, poradte mi, dekuji, napiste prosim vas na email danochka@email.cz

25.4.2011 21:35

Probíhá odesílání formuláře

RE: Sundání rovnátek

Dobrý den,
posouzení stavu je velmi individuální, velmi záleží na počátečním stavu a na tom, na čem jste se s lékařem - lékařkou předem dohodli, zda má výsledek být "ideální" nebo uspokojení Vašich požadavků - to se někdy velmi liší! Také spolupráce pacienta při léčbě mívá zásadní vliv na výsledek. Každopádně Vy byste měla být na konci léčby spokojená !!!
Zdravím
J.Oulická

26.4.2011 09:06

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)
RE: Sundání rovnátek

Dobrý den..chci se zeptat,jestli mi může rovnátka sundat jiny ortodontista,nez ten,ke kterému chodím?díky za odpoved..

11.9.2011 12:44

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?