Neustupující bolest po extrakci

(Diskuze k tématu Stomatochirurgie)

Neustupující bolest po extrakci

Dobrý den, před týdnem v úterý mi byla vytažena 8 vlevo dole. Vyplachuji Corsodylem, leduji a nechodím moc na sluníčko. Bolest ale neustupuje. Bolí mne celá levá spodní řada zubů a bolest se šíří do horní části obličeje. Netuším, jest-li je to normální a co s tím? Děkuji za odpověď.

10.8.2009 10:29

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Neustupující bolest po extrakci / 10.8.2009 10:29

Pokud přetrvávájí bolesti po extrakci, kontaktujte svého stomatologa, jednou z příčin může být i zánět lůžka.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Dr.A.Král

11.8.2009 10:01

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Bolesti po trhání osmičky

Dobrý den, 14 dní jsem měla hrozné bolesti zubů, nemohla jsem spát, prášky nepomáhaly.Ze zubařů mám panickou hrůzu, ale nakonec mě ta bolest dohnala až na čelistní chirurgii u nás v Olomouci. Byla jsem tam ve středu 25.4. Paní doktorka mi trhala levou horní osmičku. Dnes je to 5tý den a stále mě bolí celá pusa i zuby. A proto se chci zeptat, zda-li je to ještě od té osmičky a kdy to asi přejde ? Beru Brufen od bolesti a chladím si to. Přemýšlím, že si ještě koupím ibalgin. Velká bolest to sice není, ale cítím takový divný tlak. Když už něco jím tak koušu na druhou stranu. Děkuji moc za odpověd.

2.5.2012 17:21

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?