Nové zuby-je možná celková anestezie?

(Diskuze k tématu Stomatochirurgie)

Nové zuby-je možná celková anestezie?

Dobrý den, je mi 23 let a vždycky jsem měla strach ze zubních lékařů (který byl vyvolán v dětství vlivem špatné zubní lékařky). Bála jsem se chodit k zubaři a to samozřejmě přineslo následky. Mám několik plomb, ale nyní se mi chrup již moc nekazí. Mám ale problém s ubývající zubní sklovinou u předních zubů (při přejetí jazykem prosvítá téměř 1/3 zubů) a u některých zubů odhalující se krčky. Strašně moc toužím po krásných zubech, vím, že kvalitní péče není zadarmo a pojišťovna na tyto zákroky asi nepřispívá. Chci se tedy zeptat, co je vhodné dělat s takovými zuby. Zda-li to jde řešit keramickými fazetami či novými zuby? Mám ale strach z bolesti. Je v takových zákrocích možná celková anestezie? Děkuji za odpověď.

25.7.2010 21:04

Probíhá odesílání formuláře

RE: Nové zuby-je možná celková anestezie?

Dobrý den,
děkujeme za váš dotaz.Váš problém lze esteticky vyřešit, vhodnost keramické fazety nebo korunky určíme jen na základě vyšetření stavu chrupu a zhotovení rentgenu.
Na klinice GHC lze provádět veškeré ošetření v analgosedaci-tzv,,umělý spánek,,
V případě vašeho zájmu prosím kontaktujte naší ambulanci přes recepci tel.2222 11 206-8
S pozdravem a přáním hezkého dne,
DR.Andrea Král

26.7.2010 13:16

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?