Stomatochirurg Praha

(Diskuze k tématu Stomatochirurgie)

Stomatochirurg Praha

Dobrý den, právě jsem přišla od svého zubního lékaře s doporučením na chirurgické odstranění všech 4 osmiček.Je mi 27let a mám pojišťovnu 205 nebo-li ČPZP. Sháním dobrého stomatochirurga v Praze, který má smlouvu s mojí pojišťovnou 205 a který nabízí při zákroku i možnost analgosedace či celkové anestézie. Prosím i o předběžné uvedení ceny. Předem děkuji. Kristýna

23.1.2012 22:25

Probíhá odesílání formuláře

RE: Stomatochirurg Praha

Dobrý den,Kristýno!
Naše stomatochirurgické odd. společnosti DENTPRO má smlouvu s ČPZP, takže extrakce, RTG i anestezie lze vykázat na pojišťovnu a hradila byste pouze regulační poplatek 30Kč.
Ano, ošetření v analgosedaci (nebo celkové anestezii) lze u nás provést.
Celková anestezie ani analgosedace není však bohužel hrazena z všeobecného zdravotního pojištění.

Na tyto výkony máme nasmlouvaného externího anesteziologa a cena se hradí přímo jemu. Pacient by hradil tedy u nás příplatek za provedení výkonu v analgosedaci či celkové anestezii – 1 500 Kč

A dále externímu anesteziologovi toto:

Cena za celkovou anestezii je 5000,- Kč/hodina + 400,- anesteziologický dohled po výkonu. ( případně 1.100 Kč za každou další započatou půlhodinu).

V případě zájmu o analgosedaci (alternativa celkové anestezie) je cena 4000,- Kč + 400,- anesteziologický dohled po výkonu (bez ohledu na čas).

S pozdravem
MUDr. Michal Šipoš - stomatochirurg DENTPRO s.r.o.
a ERPET MEDICAL s.r.o.

24.1.2012 11:02

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)

Děkuji Vám za odpověď k mému dotazu. Je možné se k Vám objednat, a až po rentgenu a osobní konzultaci s Vámi jako odborníkem (jelikož chápu že extrakce osmiček je u každého individuální), se teprve rozhodnout zda-li bude analgosedace potřeba? Doporučoval byste extrakci všech 4 osmiček najednou? Předem děkuji za dodpověď.

24.1.2012 11:11

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, jistě, je to možné. Zavolejte prosím ve st ráno(7:30-8:30)nebo před 14h na tel. 221 595 038, chtějte sestřičku Bohunku, ta s Vámi dohodne vhodný čas pro konzultaci. Většinou se konzultace nebo kontroly po výkonech odehrávají ve st 7:30-8:30 nebo v pá 12-13h, poté začínají operace. Ohledně řešení četnosti extrakcí je to individuální - na přání pacienta je možné extrahovat všechny 4, ale obvykle se řeší trhání postupně stranově, abyste mohla vždy na jedné straně kousat jídlo..
S pozdravem MUDr. Šipoš

24.1.2012 11:36

Dobrý den pane doktore,
až dnes jsem se dostala k tomu, abych se u Vás objednala, ale nikdo mi to tam nebere. Poraďte mi prosím kolem kolikáté hodin to dnes či v pondělí mohu zas úspěšněji zkusit.
Předem moc děkuji a přeji příjemný víkend.
S pozdravem Růžičková

27.1.2012 12:08

Dobrý den, můžete zavolat na recepci -tel 221 595 000 a nechat vzkaz se svým telefonním číslem. Dnes Dr. Šipoš ordinuje od 13 hod do 18 hod - v té době můžete volat přímo jemu do ordinace na tel: 221 595 038. Případně pro objednání můžete zaslat e-mail na: recepce@medical.erpet.cz a také uvést svůj telefonní kontakt, aby Vás sestřička mohla kontaktovat. S pozdravem recepce, ERPET MEDICAL

27.1.2012 12:18

Kristýnko,kdyby Vám to dopadlo,napište prosím jak to probíhalo.Já jsem z Hradce Králové,zde jsou celkem nepřístupní a arogantní,navíc nemají smlouvy s pojišťovnami.
email: schitu@seznam.cz děkuji moc Milena

24.1.2012 11:58

Dobrý večer, chcel som sa opýtať , či je nutná osteotomia pri každom extrahovani zubu mudrosti. Zub mudrosti mi este nevysiel a môj zubar zhodnotil , ze je nutne vyberat zub mudrosti.

18.4.2012 21:24

Dobrý den, ano osteotomie je nutná vždy v případě, kdy zub není přirozené prořezán. S pozdravem MUDr. Miloslav Kubíček, ERPET MEDICAL CENTRUM

19.4.2012 12:15

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?