Jaká je cena za jeden zubní implantát?
Cena implantátu
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Třeba zdůraznit, že je nutno udat cenu jak za implantát, tak i za nástavbu t. j. cenu celkem. K tomu přičíst cenu korunky (od fasetované až po bezkovovou). K tomu se přičítá cena práce. Pak celková cena se pohybuje v rozsahu od 15 do 55 tisíc Kč.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den,
v čem se tak ty ceny liší? Žiji v JAR a právě jsem dostala kvotaci, kdy mi vychází jeden zub na cca 50000 Kč. I s vytržením zubů atd., prostě celková cena. Těch zubů potřebuji celkem 8, takže jsem z toho dost paf a zdá se mi to strašně moc. Používají tady místní materiál.
| Basic member |
Počet příspěvků: 7
Tak přijeďte do Brna a budete mít vše za cenu jednoho zubu v JAR. Pokud tam tedy nebudou implantáty. U implantátů je cena podobná asi všude ve světě, tedy od 10 tisíc až třeba těch 50 tisíc podle typu a výrobce implantátu.
návštěvník
Tak teď tedy doopravdy nerozumím. Implantátem myslíte ten kov co je místo kořene zubu v puse? Vy děláte tedy tu korunku? Mě to zajímalo jako total, se všim všudy. Tj. trhání, zavedení implantátu, náhradní zub na mezidobí. Prostě kolik zaplatím za např. 6 předních zubů (4 implantáty).
Děkuji
| Basic member |
Počet příspěvků: 7
Ano, implantát je zavedený titanový pilíř budoucí korunky nebo můstku.Tak konkrétně u MUDr.Velčevské 1 implantát cca 18 000,- 1 korunka cca 5 000,- provizorium cca 3 000,- trhání 1 zubu cca 1 500,-
Takže celkem cca 110 000,-Kč celkem. Otázka je jestli opravdu potřebujete na 6 chybějících zubů 4 implantáty.
návštěvník
Dekuji za odpoved. Zvlastni je, ze tady tu nejvetsi cenovou pecku neudelal ten implantat, ale tech 6 korunek. Rekli si 100 tisic!!!uplne me posadili do zidle. Pry nejlepsi Zubar v jar. Me by zajimalo , jestli mezi tim jsou opravdu tak strasne vyrazne rozdily. Dalsich 100 tis je za vse kolem...To si samozrejme dovolit nemuzu, tak hledam jine reseni.
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz.
Težko se reaguje na cenovou nabidku kdyz nemame stanoven ani předbežný protetický plán.
V nasem centru stoji 1 implantat 33 tis. Kč včetne keramicke korunky. Vyrobce je Švycarska firma Straumann.
S pozdravem
MUDr.Aleš Váňa
návštěvník
To chápu, jen me to zajímalo zhruba. Vypada to ze to tu maji dost předražené. Oni ti vysvětluji ze to dělají lepe. Ze my nemáme kvalitni zubaře. Ono to tak podle mých té tvému bohužel vypada. Vázne uvažuji zda bych si to radši nenechala udělat v Čechách. Můžete mi říct odkud jste?
Neznám ostatní ceny. U nás stojí 15 000Kč a používáme čtyři druhy značkových implantologických systémů. MUDr. M. Ciboch,Praha, info@stomat.cz - viz také www.stomat.cz
Přiložené fotografie
K tomuto příspěvku jsou přiloženy fotografie, které se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům - pro jejich zobrazení se přihlaste anebo se zaregistrujte.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Zdravím!
Už 3 roky mi chybí 5ka vlevo nahoře a chtěl bych zubní implantát.
Mám pár dotazů:
Kolik bude celý zákrok stát?
Po jak dlouhé době budu mít zub kompletně hotový?
Je možné si nastavit splátkový kalendář?
Kolikrát musím přijet před a po zákroku?
Je nějaká ordinace v ČR o které se dá říct, že je nejlepší?
Předem díky za odpověd.
Michal
návštěvník
Dobrý večer. Mám skromný dotaz. Kolik stojí jeden čep jednoho zubu, číslo zubu je 5. Jsem u Zdravotní pojištovny Ministerstva vnitra. Děkuji.
návštěvník
Dobrý den, před 3 týdny mi vytrhli levou horní 1, protože jsem měla ten zub mrtvý, vzhledem k tomu, že je mi 27 let, tak mi pan doktor doporučil implantát s čím souhlasím. Cena 40.000 Kč se mi ale zdá strašně vysoká, pan doktor mi však řekl, že v soukromém zařízení zaplatím až o 30% více. Je to pravda? Doba kdy bych měla kompletní implantát i s korunkou hotový je prý tak třičtvrtě roku, upřímně mě hodně straší, že budu do té doby chodit bez zubu, jen s vyndavací protézou.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den chci se zeptat kolik stojí vyndavací zuby
návštěvník
Dobrý den kolik by mě stály vyndavovací zuby
Dobrý den,
na celkovou náhradu zubů máte nárok 1x za 3 roky od pojišťovny a žádný doplatek se nepočítá.
S pozdravem
DENT MEDICO s.r.o.
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den,
máme cenu 40000,- Kč jeden zub, vč. korunky a vytržení zubu.
Hezký den
návštěvník
Dobry den mam dotaz. chtela bych se zeptat na cenu dvou novych zubni implantaty prednich zubu, dekuji za odpoved, muj email Amanda.18@seznam.cz
návštěvník
Kolik stoji jeden vyndavaci zub??
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Zdravím. Je mi 30 let a právě se dokončila implantace všech dolních zubů (6 implantátů). Já jsem platila za vytržení dolní čelisti, vsazení 6ti šroubů do kosti celkem 130 000,-. Po tříměsíčním vhojování my cca před 14 dny doplnili zubní korunky kde jsem doplácela 83 000,- Na ten čas vhojování jsem si zaplatila snímatelnou zubní náhradu za 2000,-, kterou jesm tedy nepoužívala. Takže suma sumárum mám v puse garáž na nové auto :-) Cena teda šílená, ale konečně se mohu po letech zase zakousnout např. do jablka.
návštěvník
dobrý dne, kolik stojí 4 implantaty dvě jedničky a 2 dvojky děkuji
návštěvník
Zdravím Vás Toy, je to již měsíc, co jste sem umístil dotaz týkající se ceny 4 implantátů. Je otázkou zda budete do fronty, tedy do předního úseku zubního oblouku od 2 po 2 potřebovat skutečně 4 implantáty. To musí posoudit samotný stomatolog. Nicméně se domnívám, že řešením jsou dva implantáty v oblasti 2. Co se týká ceny. Ta se pohybuje od 10 tis za jeden bez korunky. Nejsem doktor, nýbrž český výrobce dentálních implantátů s tradicí od roku 1994 a pokud byste měl zájem o kontakt na lékaře z Vašeho okolí napište kde bydlíte. Vždy jsme se snažili vyrábět kvalitní české implantáty dostupné pro všechny. Této strategie se drží i s námi spolupracující lékaři. Když budete mít tedy vážný zájem napište.
návštěvník
Dobrý den,reaguji na váš příspěvek...ohledně implantátů..nějaký lékař,či lékařka v Praze??? Děkuji
návštěvník
Dobrý den, v Praze je mnoho pracovišť, např. Novodent dental center, Danglart dental center nebo MUDr.Bednář v Železniční nemocnici na Italské. Výčet není úplný ale snad postačí. Přeji rychlý a bezbolestný zákrok a hodně zdraví a štěstí v novém roce.
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla konzultaci v Asklepionu u jednoho z našich 4 implantologů. Cena jednoho implantátu je od 9tis.Kč, celková cena včetně anestezie, abutmantu, otisků, rentgenových snímků, korunky a fixace od 21tis. dle implantačního systému.
V případě zájmu kontaktujte recepci oddělení stomatologie (234 716 400) pro sjednání konzultace.
S pozdravem,
MDDr. Lucie Králová, stomatolog
Asklepion - klinika a institut estetické medicíny
návštěvník
Dobrý den, mám zájem o kontakt na implntologa od Vás, jsem z České Lípy - Liberecký kraj. Děkuji moc Roman Pánek Tel.777272829
návštěvník
Dobrý den,
prosím o informaci a doporučení na stomatologa v Ostravě,
který pracuje s vašími /t.j. českými/ implantáty a odvádí kvalitní práci za slušnou cenu.
Je to poprvé, co potřebuji využít tuhle službu a tak z množství nabídek a informací na internetu nejsem schopná se rozhodnout pro ten správný kontakt.
Děkuji.
Benešová
PS: prosím nezařazovat můj dotaz do internetové diskuse
návštěvník
Dobrý den paní Benešová,
uveďte na sebe nějaký kontakt, ať to tedy neřešíme přes internetovou diskuzi. Kontakt na zubaře z Ostravy samozřejně rád předám a cena je příznívá. Hezký den.
návštěvník
Dobrý den,
mám úplně stejný problém jako p.Benešová - chystám se poprvé využít tyto služby a nechat si zavést implantát místo levé horní 5 - prosím proto o kontakt na lékaře v Ostravě, kteří tyto zákroky provádějí.
Děkuji.
návštěvník
Chcem si nechať spraviť zubný implantát. Ale ako čítam, ceny sú veľmi vysoké. Je možné ho hradiť formou splátok?
Hezký den,
v Asklepionu je možné jakýkoliv zákrok vč. imlantátu hradit na splátky od společnosti Essox. Velikou výhodou na našem pracovišti je bezúročnost tohoto řešení pod podmínkou, bude-li zaplacena polovina celé částky před ošetřením a splátkový kalendář bude nejvýše na 12 měsíců. V případě zájmu kontaktujte recepci oddělení stomatologie (234 716 400) pro sjednání konzultace.
S pozdravem,
MDDr. Veronika Péková, stomatolog
Dobrý den,
o půjčku ke hrazení výkonu je možné zažádat prostřednictvím recepce naší kliniky u společnosti Homecredit, podmínkou je však trvalý pobyt na území ČR, předložení dvou dokladů totožnosti a pokud bude částka přesahovat 50.000,- Kč je potřebný i doklad o příjmu.
Dovolte mi, abych Vám nabídla osobní konzultaci s naším vyhledávaným stomatochirurgem, primářem stomatologického oddělení MUDr. Radimem Horákem, aby zhodnotil stav chrupu, navrhl postup a určil přesný cenový plán za výkon ve Vašem případě. Cena této konzultace je 1800,- Kč a v případě výkonu je z jeho ceny tato částka odečtena. Nejbližší termín konzultace je možný v průběhu tohoto či příštího týdne.
Pro objednání termínu nebo v případě dalších dotazů jsme Vám kdykoliv rádi k dispozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
návštěvník
Dobrý den.Mám zájem o implantát levé horní jedničky.Zuby mám relativně zdravé,ale částečnou paradentózu.Půjde to?Děkuji.
Hezký den,
je těžké Váš dotaz zodpovědět pokud nevíme, jaká je situace va Vašich ústech. Pro základní informace nám můžete poslat fotografii vašich zubů vč. krčkových partií. Pokud máte k dispozici RTG tak jej zašlete také. Jinak Vám velice ráda nabídnu i krátkou konzultaci přímo na našem pracovišti, kde Vám již konkrétně mohu říci jaké jsou možnosti terapie.
S pozdravem,
MDDr. Veronika Péková, stomatolog
pekova@asklepion.cz
Dobrý den,
před samotnou implantací je nutné nejprve vyléčit paradontozu. V našem středisku se implantáty pohybují od 14 900 Kč a využít splátkovou formu platby je možné.
V případě bližších informací se můžete obracet přímo na poradna@dentmedico.cz.
S pozdravem
DENT MEDICO
návštěvník
Dobrý den měla bych zájem o konzutaci,mám celové zubní náhrady,ale ty dolní prostě nedrží.Hodně se dočítám laicky řečeno o nějakých /patentkách/,tak bych se chtěla zeptat kolik by to stálo a jestli je to možné i na splátky,to bych brala děkuji za odpdvěd Zdenka Bukovicová.
návštěvník
Dobrý den paní Bukovicová, těm patentkám o kterých píšete se říká Monoimplantáty nebo miniimplantáty. Cena se liší dle počtu použitých monoimplantátů a platí, že čím více jich je, tím lépe. Obraťte se např. na MUDr. Novotného v Praze - Novodent dental center. http://www.novodent.cz/. Ten dělá také s českými implantáty a jistě Vám rád poradí. Cena se pohybuje okolo 30tis za celkovou práci 4 monoimplantátů vč. nové protézy, přesnou cenu Vám ale řekne až Vás uvidí. Dá se ale použít i ta Vaše stávající, záleží však na tom, v jakém je stavu.
Dobrý den,
zlepšení retence celkové zubní náhrady pomocí implantátů a patentek je vhodné hlavně pro dolní čelist. V naší ordinaci stojí tento typ terapie 23 300Kč .Přesnou cenu, za ošetření horní a dolní bezzubé čelisti implantáty ,je možné stanovit až na základě rentgenologického a klinického vyšetření.Konzultace možné implantologické léčby v našem centu stojí 500Kč.
S pozdravem Radek Pokorný
www.dvision.cz
Dobrý den paní Bukovicová, jak horní,tak dolní celková protéza se spolehlivě fixuje pomocí 4 miniimplantátů.Výkon je zcela bezbolestný,jeho celková cena je 30,-tisíc Kč.Pro více informací můžete volat na telefon: 519 431 155 nebo 603 81 25 83. S pozdravem
MUDr.Zdeněk Kotek,Zubní ambulance Kobylí
Dobrý den, paní Bukovicová,
celková dolní náhrada fixovaná pomocí 4 miniimplantátů stojí cca 35tis. Každý problém je však vysoce individuální. Vhodný způsob léčby a bližší finanční rozpočet je tedy možné stanovit až na základě vyšetření. V případě zájmu kontaktujte recepci oddělení stomatologie (234716400) pro sjednání termínu konzultace.
V Asklepionu je možné jakékoliv ošetření hradit na splátky od společnosti Essox. Velikou výhodou na našem pracovišti je bezúročnost tohoto řešení, bude-li zaplacena polovina celé částky před ošetřením a splátkový kalendář bude nejvýše na 12 měsíců.
S pozdravem
MDDr. Lucie Králová, stomatolog
Dobrý den,
pro správné zhodnocení a stanovení konkrétního léčebného a cenového plánu je potřebná konzultace spojená s vyšetřením chrupu u našeho zkušeného stomatochirurga, primáře MUDr. Radima Horáka. Tato konzultace stojí 1800,- Kč a v případě uskutečnění výkonu je z jeho ceny tato částka odečtena. Kromě stomatochirurgických výkonů na naší klinice provádíme komplexní stomatologické služby, včetně dentální hygieny. Velmi rádi Vás přivítáme na naší klinice. Pro objednání nebo v případě dotazů se na nás s důvěrou obraťte na uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
V ceně je zahrnuta částka za zavedení, za implantát samotný, za další potřebné komponenty k němu a za korunku, kterou implantát nese. Pohybuje se kolem 20,000,- Kč, ale může dosahovat až 30,000,- Kč u dražších materiálů nebo dražších klinik. Někdy může být zavádějící, pokud u ceny za zavedení není uvedena cena implantátu, která může být dosti značná.
V naší společnosti stojí zavedení zubního implantátu 15 000Kč (používáme čtyři druhu implantologických značkových systémů) a 10 000Kč jedna kovokeramická korunka s abutmentem. Podrobně vysvětlujeme při konzultaci (vyšetření) MUDr. M. Ciboch - odborný a statutární zástupce společnosti, vedoucí lékař akreditovaného pracoviště Stomat spol.sr.o. (www.stomat.cz, info@stomat.cz, tel: 266006485)
návštěvník
Dobrý den. Před lety jsem si nechal dělat implantát s dvoj korunkou (zub mi tam nenarostl, v té době mě bylo 18 a zákrok platili rodiče, nejsem si jistý kolik, ale jednalo se o 5ciferné číslo - nevím jestli něco hradila pojišřovna).
Jako mladý jsem měl rovnátka a vysokou kazivost zubů, tudíš mám ve všech stoličkách amalganové plomby (srkz na skrz, ze stran, z vrchu...všude - dokonce se i zub působením plomby zbarvil).
Nyní se mi roh zubu(oné stoličky) odštípnul, nyní tam zůstává spíše více amalgania než zubu. Osobně si myslím, že můstek ani korunka zde moc aplikovat nepůjdou. Zvažuji tedy implantát. Bohužel ceny implantátů jsou značně vysoké. Nyní je to jeden zub ale v budoucnu to může být klidně i dalších 7. Ceny implantátů jsem si zde již přečetl, člověk by si měl připravit 25-30K.
Můj dotaz je velmi specifický: Je nějaká část platby co hradí pojišťovny?
Děkuji. Jirka.
návštěvník
Počet příspěvků: 28
Dobrý den, Jirko,
děkujeme za Váš dotaz.
Jako pojištěnec nebudete ve smluvním zdravotnickém zařízení v případě implantologického (nadstandardního) ošetření platit pouze anestezie a standardní rentgenový snímek a na protetickou práci (korunku) máte nárok na paušální příspěvek. Úspora pro Vás tak bude maximálně v řádech stokorun. Vše ostatní si při implantologickém ošetření hradíte sám.
S pozdravem,
MUDr. Jan Stuchlík, Asklepion
Dobrý den, celková cena kvalitního šroubového implantátu včetně metalokeramické korunky činí 15,-tisíc Kč.Výkon je zcela bezbolestný.
Konzultace se nehradí,nutný je t.z.v. panoramatický snímek. Pro více informací můžete volat na telefon: 519 431 155 nebo 603 81 25 83
S pozdravem MUDr.Zdeněk Kotek,Zubní ambulance Kobylí na Moravě
návštěvník
@MKMD1 : Dobrý den,
již byl tady vznesen dotaz na zubního lékaře v Ostravě, který používá české imlantáty. Odpověď byla bohužel neveřejná. Minulý týden jsem přišla o zub, a proto bych Vás ráda poprosila o informaci, koho tedy v Ostravě navštívit.
Děkuji za odpověď.
návštěvník
S jakou cenou musim pocitat u horni celisti pri 4 implantatech a 6 korunkach vzadu,vepredu by se jednalo o most se 6 korunkami.Mel bych zajem o implantaty levnejsiho typu (ne svycarske).Dekuji za odpoved
Cena za levnější typ implantátu je 12.000,- za jeden implantát. Korunka na implantát stojí cca 7.800,-, korunka na zub pak 5570,- a mezičlen (přemostění mezery) pak 2609,-
návštěvník
Počet příspěvků: 28
Na naší klinice se cena za 1 implantát Dentis pohybuje od 9000Kč. Cena abutmentu ( trn, na který se připevní korunka )je 2000Kč. Metalokeramická korunka na implantát stojí 6900Kč.
návštěvník
Dobrý den,
potřebovala bych náhradu za 7 vlevo nahoře, na jakou částku to asi výjde? Děkuji za odpověď Sandra
Dobrý den. Při náhradě horní stoličky je rozhodující, zda je dostetk kosti směrem na výšku, tzn k čelistní dutině. Pokud ano, jedná se o běžnou implantaci se zhotovením korunky. Cena za takové ošetření je cca 26tis. POkud je ovšem nutné doplnit kost z důvodu nedostatku (provést navýšení dna čelistní dutiny, tzv sinus lift), je cena cca o 6900,- vyšší a i délka ošetření se prodlouží cca na 4 měsíce, oproti standartním dvěma. Přesný plán ošetření lze stanovit až po rentgenovém (nejlépe 3D) vyšetření.
S pozdravem
dr. Tomáš Čáslava
V naší společnosti stojí zavedení zubního implantátu 15 000Kč a kovokeramická korunka s kovovým abutmentem 10 000Kč. MUDr. M. Ciboch - vedoucí lékař akreditovaného pracoviště Stomat spol.sr.o.
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?