Všechny zuby pryč

(Diskuze k tématu Zubní implantáty)

Všechny zuby pryč

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám zcela zničené všechny zuby a chtěl už bych to dát kenečne vše do kupy ale mám strach ze zubaře nejraději bych si chtěl nechat zbytky zubů vytrhat a nechat si dát zubní protézu myslíte že by to bylo možné?a hlavně kolik by to přibližne stálo ???předem děkuji za odpověd

8.11.2011 01:21

Probíhá odesílání formuláře

RE: Všechny zuby pryč

Dobrý den,
z Vašeho dotazu není zřejmé, kolik zubů ještě máte, ani o jaký typ náhrady(snad celkovou snímací?) máte zájem. Proto není možné Vám na dotaz přesně odpovědět. Léčebný plán a rozpočet lze udělat VŽDY až po pečlivém intraorálním a rtg vyšetření. Je možné, že stav Vašeho chrupu bude dovolovat mnohem komfortnější řešení než je celková snímací náhrada..

MUDr.Daniel Šourek
Dentální centrum Podkovka

8.11.2011 12:45

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den pane Vasil,extrakcí se neobávejte, a pak, pokud nechcete,nebo ekonomická situace Vám nedovolí investovat do šroubových implantátů na fixní práci-korunky a můstek, dá se zhotovit cenově mnohem dostupnější s zároveň spolehlivá hybridní protéza na miniimplantátech. Přifixují Vám protézu a tím výrazně zvýší její komfort. S pozdravem MUDr.Zdeněk Kotek, Zubní ambulance Kobylí na Moravě, telefon: +420 603 812583

12.11.2011 20:44

Kvalitní  (22)    Nekvalitní  (0)

dobý den.chtěla bych nechat si udělat zuby.mám všechny zničené.chtěla bych se zeptat na cenu.at jsou na pevno nebo protézu.doporučil by jste mi odborníka.bydlím v plzni-město.ještě mám jeden dotaz-finančně nejsem na tom dobře šlo by to i na splátky.děkuji lenka plzen-město

11.1.2012 13:52

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?