Dobry den.
Je mi 57,mam protezy horni a dolni celisti,nalepovaci.delasemi spatne to snasim a spodni se mi po 2hodinach odlepi mela bych zajem o zubni implantaty.doslechla jsem se ze pri poruse stitne zlazi se nedaji udelat implataty (hypotyreoza autoimunitni etiologie - echogenita zlazy je snizena )
Dekuji za odpovet.
Implantáty při hypotyreóze
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 17
Dobrý den, je pravda, že přištítná tělíska, která jsou zpravidla zanořena ve štítné žláze mají vliv na metabolismus vápníku v těle. Nejdůležitějším faktorem je ale kvalita kostní tkáně, kterou lze ověřit CT vyšetřením. Ct vyšetření zhotovujeme u nás na klinice za 2500,- Kč. V případě zájmu o toto vyšetření a konzultaci ohledně implantace se můžete objednat na tel. čísle: 234 716 400. Budeme se těšit na Vaší návštěvu.
S pozdravem
MDDr. Kříž Hynek, zubní lékař Asklepion
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 18
Dobrý den,
porucha funkce štítné žlázy roznehodně není překážkou pro použití zubních implantátů a ani nesnižuje úspěšnost ošetření. Je ovšem nutné zhodnotit stav všech tkání a probrat možné varianty ošetření. Těch je vždycky víc. Pokud byste měla o konzultaci zájem, využijte některý z kontaktů http://www.studio32.cz/cs/5/kontakt/ pro objednání. Cena konzultace na implantáty (včetně RTG snímku) je 1400,- Kč.
S pozdravem
MUDr. Jiří Škrdlant
vedoucí lékař
www.studio32.cz
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 9
Dobrý den,
implantáty se dají aplikovat i v případě poruchy funkce štítné žlázy. Po spolupráci s Vaším interním endokrinologem a zhodnocení stavu okolních tkání není léčba implantáty kontraindikována. Nabízíme možnost konzultace na naší klinice, jehož součástí je i OP RTG, cena 1000,- Kč. S pozdravem MUDr. Vladimír Forman Dentální klinika
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?