Dobrý den, potřeboval bych si nechat udělat 4 implantáty. Mohli by jste mi poradit na jakou kliniku by bylo nejlepší se obrátit? Na financích nezáleží. Děkuji
Implantáty-výběr kliniky
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 21
Nabízím Vám naše služby specializovaného implantologického pracoviště NOVODENT v Praze 3, nám. W.Churchilla 1800/2, Praha 3. Tel. 224 211 027, objednání ke konzultaci a vyšetření do týdne. Dr. Novotný.
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 18
Vážený pane, naše zařízení se zubní implantologií zabývá. ceny implantátů včetně korunky se pohybují od 16 000,-Kč. S pozdravem MUDr. pavel Krejzlík, Evropské centrum zdraví a krásy, Brno tel. 724 03 02 03
návštěvník
Dobrý den, jsem z Bruntálu/severní Morava/ a potřebovala bych sdělit adresu nejbližšího zubního implantologa /zkušeného/. děkuji e-mail: dousek@penzion.com
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli je možné dostat implantát,i když mám paradentózu.Jedná se mi o horní jedničku.Děkuji,Petrovic.
Hezký den,
je těžké Váš dotaz zodpovědět pokud nevíme, jaká je situace va Vašich ústech. Pro základní informace nám můžete poslat fotografii vašich zubů vč. krčkových partií. Pokud máte k dispozici RTG tak jej zašlete také. Jinak Vám velice ráda nabídnu i krátkou konzultaci přímo na našem pracovišti, kde Vám již konkrétně mohu říci jaké jsou možnosti terapie.
S pozdravem,
MDDr. Veronika Péková, stomatolog
pekova@asklepion.cz
Asklepion - klinika a institut estetické medicíny