Kompletní implantáty do slabé kosti

(Diskuze k tématu Zubní implantáty)

Kompletní implantáty do slabé kosti

Dobrý den.
Byl jsem na jednom specializovaném oddělění se svým požadavkem na kompletní horní implantáty. Po snímku na CT bylo zjištěno, že mám velmi nízkou kost - ve spičakové krajině je kost 8 mm vysoká, v řezákové 6-8 mm. Bylo mi sděleno, že v současné době není možno takovou kost využít, aby byly implantáty spolehlivé a vydržely zasazené.
Chci se zeptat, zda některé pracoviště nepokročilo v technologii implantátů, nahrady kosti apod, aby toto bylo možné?
Děkuji za info

17.1.2012 11:49

Probíhá odesílání formuláře

RE: Kompletní implantáty do slabé kosti

Dobrý den,

na Váš dotaz bohužel nemůžeme odpovědět, aniž bychom viděli Vás a Vaše CT. Pokud byste měl zájem, mohu Vám nabídnout konzultaci u některého z našich 4 implantologů.
Objednat se můžete na telefonním čísle 234 716 400.

S pozdravem

MDDr. Lucie Králová, stomatolog
Asklepion - klinika a institut estetické medicíny

19.1.2012 14:28

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobry den. Reaguji na Vasi nabidku. Kolik u Vas stoji konzultace a snimek CT ? (Zejmena v pripade, ze me budete muset odmitnout) Mam pojistovnu 213.

19.1.2012 15:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o naši kliniku.
Konzultaci je teoreticky možné provést i na základě Vašeho přineseného CT, pokud jej máte k dispozici.
Pro více informací mne prosím kontaktujte přímo na e-mail kralova@asklepion.cz.

S pozdravem

MDDr. Lucie Králová, stomatolog
Asklepion - klinika a institut estetické medicíny

20.1.2012 17:49

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?