Dobrý den.
Byl jsem na jednom specializovaném oddělění se svým požadavkem na kompletní horní implantáty. Po snímku na CT bylo zjištěno, že mám velmi nízkou kost - ve spičakové krajině je kost 8 mm vysoká, v řezákové 6-8 mm. Bylo mi sděleno, že v současné době není možno takovou kost využít, aby byly implantáty spolehlivé a vydržely zasazené.
Chci se zeptat, zda některé pracoviště nepokročilo v technologii implantátů, nahrady kosti apod, aby toto bylo možné?
Děkuji za info
Kompletní implantáty do slabé kosti
(Diskuze k tématu Zubní implantáty)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 28
Dobrý den,
na Váš dotaz bohužel nemůžeme odpovědět, aniž bychom viděli Vás a Vaše CT. Pokud byste měl zájem, mohu Vám nabídnout konzultaci u některého z našich 4 implantologů.
Objednat se můžete na telefonním čísle 234 716 400.
S pozdravem
MDDr. Lucie Králová, stomatolog
Asklepion - klinika a institut estetické medicíny
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobry den. Reaguji na Vasi nabidku. Kolik u Vas stoji konzultace a snimek CT ? (Zejmena v pripade, ze me budete muset odmitnout) Mam pojistovnu 213.
Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o naši kliniku.
Konzultaci je teoreticky možné provést i na základě Vašeho přineseného CT, pokud jej máte k dispozici.
Pro více informací mne prosím kontaktujte přímo na e-mail kralova@asklepion.cz.
S pozdravem
MDDr. Lucie Králová, stomatolog
Asklepion - klinika a institut estetické medicíny
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?